Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Grupo Tamicos boeken

Grupo Tamicos boeken

Grupo Tamicos boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Grupo Tamicos of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Grupo Tamicos
Swingende salsa, merengue, Mexicaans, Antilliaans,calypso y mucho más

Grupo Tamicos is een Antilliaans-Cubaans-Mexicaanse swingband (2 à 5 personen) met zang, gitaar, tres, mandoline, contrabas, conga’s, percussie en trompet.

Het programma bestaat uit een gevarieerd swingende cocktail van het Caribische repertoire, met veel Antilliaanse invloeden, swingende Cubaanse salsa, merengue, en calypso van de West Indies. Onweerstaanbare dansmuziek, maar ook stijlvolle bolero’s en bachata’s voor een tropische ‘ambiente’. Het geluid van Tamicos wordt vooral bepaald door de sterke vocalen, de akoestische gitaar, de cubaanse tres en mandoline, een stuwende contrabas en de traditionele percussie.

In 1986 kwam Luthson ‘Lucho’ Iñesio Godfried (Geboren en getogen in Curaçao met Venezolaans /Curaçaose ouders) met een koffer vol Caribisch repertoire naar Amsterdam. Met zijn machtige, diepbronzen stem en de ‘heavy duty’ ritme gitaar had hij op Curaçao al veel roem geoogst. Uitgedost in Latin style kleding begroeten ze de gasten met instrumentale muziek of Mexicaanse ‘mariachi’-liedjes.

De muziek leent zich goed als achtergrondmuziek bij congressen, recepties, braderie, feest of bruiloft. Daarnaast speelt de band uitstekende en aanstekelijke swingende dansmuziek.

Luthson Godfried – zang, gitaar

Gerrit de Boer – zang, gitaar, tres, mandoline

evt. uit te breiden met percussie, bas en trompet

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button