Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Green Hornet boeken

Green Hornet boeken

Green Hornet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Green Hornet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Green Hornet brengt een onweerstaanbare mix van in fuzz gedrenkte punkrock, zuigende grote-stadsblues en bezwerende instrumentals. Vet en agressief, maar altijd soulful en intens. Green Hornet weet niet anders of goede muziek klinkt zo en wie een show ondergaat kan zich ook nog maar moeilijk voorstellen dat het anders kan. Green Hornet gaat verder, harder en vooral dieper. Alleen al een scheurend orgel, mondharmonica, twee furieuze zangers en fuzz-gitaar maken Green Hornet a league on it’s own.

Rhythm’n’Blues legende Andre Williams

moest daarom Green Hornet wel meevragen op zijn laatste Europese tour. Vijf weken lang werden lief, leed en drank gedeeld met als resultaat een live-album op het Amerikaanse Norton-records. Ook alleen tourde Green Hornet veel in het buitenland, het afgelopen jaar nog in Engeland en Duitsland. Natuurlijk speelde Green Hornet op festivals als Lowlands, Metropolis, Popkomm in Keulen en dit jaar op Noorderslag.

Live werkt Green Hornet

als een opgevoerde stoomwals die, altijd gevaarlijk, plotseling stil blijft staan om dan onverwacht over je heen te denderen. Green Hornet verliest geen moment uit het oog waarom het in Rock’n’Roll draait: Pure Opwinding!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button