Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Grad Damen boeken

Grad Damen boeken

Grad Damen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Grad Damen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het begon voor Grad Damen enkele jaren geleden in café “Bolle Jan”, het wijd en zijd bekend staande café van de vader van René Froger. Grad Damen voelde zich als een vis in het water en stond regelmatig achter de microfoon tot groot plezier van de aanwezige muziekliefhebbers.

Op veler verzoek is Grad Damen de opnamestudio ingegaan en werd de eerste single “Alisha” opgenomen en kreeg, in oktober 2000, in de Mega Top 100 een hoogste notering van maar liefst plaats 22.

30 maart 2001 was een belangrijke dag in het leven van deze sympathieke zanger, want toen verscheen zijn debuutalbum “In jouw ogen”. Grad Damen bewees met dit album dat Nederland een volkszanger rijker is.

Vervolgens werden de CD-singles met veel succes uitgebracht:

“Porque Te Quiero” “Heb ik jou niet eens gekust?” “Ik wil met je dansen heel de nacht” Deze singles kregen beide hoge noteringen in de Mega Top 100.

Het tweede album “Dromen Worden Waar” verscheen 31 januari 2002. Het album komt de eerste week van februari maar liefst op nr. 26 in de ALBUM Top 100 binnen.

Begin april 2002 is de zesde single “Hallo ik hou van jou” verschenen. Dit vrolijke nummer behaalt eveneens een Top 20 Hitnotering.

Juli 2002 is er een Cd-maxi single van Grad uitgekomen met 5 nieuwe nummers, o.a. de single “Selina”. Dit zomersgetinte nummer bereikt zelfs nr.5 in de Mega Top 100. Een nieuwe mijlpaal.

4 oktober 2002 verscheen de single “Ik denk altijd nog aan jou”, met Jan Vayne aan de piano. Deze single haalde weer een top 20 notering in de Mega Top 100.

In november 2002 verscheen Grad’s derde album “Altijd samen”.,Het album bevat, naast de singles “Selina” en “Ik denk nog altijd aan jou”, 13 nieuwe nummers. Gelijktijdig met de release van dit album ging ook Grad’s eerste “Altijd Samen Theatertour” van start; een avondvullend programma compleet met een 11 koppige band. Deze tour ging langs uitverkochte zalen in o.a. Arnhem, Rijswijk, Den Bosch en Breda.

Speciaal voor de kerstdagen van 2002 kwam de single “Mag het altijd Kerstmis wezen”. Deze single is eind november spontaan in de studio ontstaan. Het resultaat was zo mooi dat er besloten werd de single in een beperkte oplage uit te brengen. De reacties van de fans van Grad waren zo overweldigend dat de single op zondag 30-11-2002 als hoogste nieuwe op nr. 29 in de Mega Top 100 binnenkwam. Dit betekende dat Grad met maar liefst 2 noteringen in de Top 100 stond.

Begin juni 2003 komt de single “Als sterren stralen”uit.
Eind augustus verschijnt de eerste DVD “Grad Damen op Curaçao”.
Deze wordt als special door de TROS op TV2 uitgezonden. Ook verschijnt in deze maand de 4e CD “Zo is mijn leven”, ondersteund met Tv-commercials. 10 Weken lang staat deze TV-CD in de Mega Top 100. Van deze CD komt half oktober 2003 “Zigeunerjongen”uit als Cd-single met extra: “de Grad Damen Hitmedley “. Tevens verschijnt de DVD “Vrolijk kerstfeest”.

In 2004 verschijnen de singles “Bella donna Maria” en “De Demis Roussos medley”. Ook zijn nieuwe album “Ik neem je mee”en de DVD “Jij bent mijn droom”.

Begin mei 2005 verscheen de single “Mijn grootste geluk”.
2005 is ook het jaar waar Grad vader wordt van een prachtige zoon genaamd Hein en speciaal voor zijn zoon schrijft Grad samen met zijn vrouw Daniëlle het nummer “Mijn kind”

. Deze is nooit uitgebracht op single, maar staat wel op zijn album “Liefde”. Het album “liefde” kwam dat jaar in oktober op de markt en kwam in de eerste week binnen op nummer 34. Van het album “Liefde”is tevens een DVD verschenen.

In maart 2006 brengt Grad de hitsingle “Vanavond” uit.
Deze single is wederom geproduceerd door John van de Ven en opgenomen in de studio van Hans Aalbers in Nederhorst-den-Berg.

“Vanavond” komt meteen hoog binnen in de hitlijsten op nummer 19. De presentatie van deze single is op de succesvolle fanclubdag van Grad bij de JINX in Deurne.

In april 2006 start Grad zijn eigen Real Life Soap van maar liefst 10 afleveringen getiteld “Helemaal Grad” bij SBS 6 Shownieuws. Grad is erg blij met de samenwerking tussen hem en SBS 6, die het vertrouwen aan hem hebben gegeven voor de Real Life Soap “Helemaal Grad”. De single “Vanavond” wordt tevens de leader van deze soap. In deze soap kunt U natuurlijk genieten van het dagelijkse leven van Grad maar ook van bijzondere items als bv. het bouwen en transporteren van zijn nieuwe woonwagen. Het laatste album van Grad Damen getiteld “Zomaar” met maar liefst 15 tellende nummers , is wederom geproduceerd door John van de Ven en opgenomen in de studio van Hans Aalbers in Nederhorst-den-Berg tevens met medewerking van het Metropool Orkest. Het album “Zomaar” is met recht het beste album wat Grad tot nu toe heeft gemaakt inclusief de hitsingle “Vanavond” die hoge noteringen kent in de diverse hitlijsten.
Maar ook toppers als Granada, Que Sera, Duizend Rozen, Nah neh nah en vele andere.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button