Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Golden Strings boeken

Golden Strings boeken

Golden Strings boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Golden Strings of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De energieke, muzikale en bruisende show “Golden Strings” is de perfecte act voor het openen of afsluiten van een evenement, maar ook zeer geschikt als muzikaal intermezzo tijdens een diner.

Drie virtuoze violistes nemen u tijdens deze show mee op een reis door de tijd van bekende songs. Op hun elektrische violen spelen zij pakkende arrangementen en worden zij begeleid door hoogwaardige orkestbanden. Deze act blinkt uit in muzikaliteit, kwaliteit & zit vol energie!

Naast tientallen shows in Nederland hebben Golden Strings ook hun bijdrage geleverd op evenementen in het buitenland. Zo waren zij al in Brussel, Antwerpen, Parijs, Barcelona en Kuala Lumpur te bewonderen.

Shows:

Sweet Memories is een 15 minuten durende reis door de tijd met bekende songs. Van Vivaldi tot Michael Jackson, van The Pointer Sisters tot Jamiroquai.

Tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober 2009 gaf Golden Strings een spetterende performance. Met Groovy Beats, Soulfull House en Mellow Trance is hun tweede show is geboren! Golden Strings ondersteund door DJ en Sax.

Jaren 20, casino, sigaren, boa’s, The Godfather, maffia en gangsters. De derde show van de Golden Strings staat geheel in het teken van uw themafeest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button