Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gogo-dansen boeken

Gogo-dansen boeken

Gogo-dansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gogo-dansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gogo danseressen
Gogo-dansen is een free-style waar de entertainers de mensen vermaken. Ze dansen op de muziek en beelden een verhaal uit. Het dansen is nooit hetzelfde er wordt gedanst naar de emoties wat ze op dat moment voelen. Hierdoor is het een uniek verhaal om naar te kijken.

Showdanseressen

Showdansen is choreografisch dansen met meerdere entertainers. Er kunnen ook objecten toegevoegd worden aan de act zoals waaiers, stoelen en/of stokken.

Paaldanseressen

Paaldansen is een act waar schaars geklede danseressen fraaie technieken met de danspaal laten zien. Choreografisch paaldansen is met meerdere paaldanseressen en met meerdere palen. Er wordt synchronisch gedanst naar een ingestudeerde act.

Buikdanseressen

De buikdans is een dansvorm afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika waarbij verschillende lichaamsdelen veelal onafhankelijk van elkaar bewegen. Buikdansen is een verzameling van bewegingen en verschillende culturen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button