Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Glennis Grace of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Glennis Grace wordt in Amsterdam geboren en deed op 11-jarige leeftijd mee aan het Unicef Gala for Kids, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, en nodigde haar uit om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertreeks in Ahoy!

Glennis Grace boeken voor een evenement

Glennis Grace is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Glennis Grace. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Glennis Grace

Glennis Grace deed op 16-jarige leeftijd mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston ‘One moment in time’ pakte ze heel Nederland in en won ze overtuigend.

Songfestival

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Nederlandstalig album

Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, omdat ze altijd in het Engels heeft gezongen. Na de single “Hoe” bracht Glennis “Dansen met het leven” uit, die ook hoog in de Top 50 terecht kwam.

Het echte succes kwam toen ze eind 2008 de single “Als Je Slaapt” uitbracht. Bij de uitzending van Life & Cooking zat Wendy van Dijk (en de rest van Nederland) huilend te luisteren naar Glennis.

Twee jaar later verrast Glennis Grace vriend en vijand met een dijk van een plaat. En dat niet alleen, maar ook een nieuwe sound, nieuwe producers en een nieuwe look. Fluitsma & van Tijn werken aan het nieuwe album van Glennis en hebben de eerste single: “Als je mij weer aankijkt” geproduceerd. Glennis heeft samen met Fluitsma & van Tijn een nieuwe muziekstijl ontwikkeld, die niet vertolkt wordt door wie dan ook in Nederland.

Beste zangeres van Nederland

Inmiddels heeft deze nieuwe weg zijn vruchten afgeworpen. Glennis Grace werd door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft Glennis het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera”. Ze is door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

In 2011 bracht Glennis Grace haar nieuwe album “One Night Only” uit, die is opgenomen tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast is ze te zien in een nieuwe reeks van het TROS programma “De Beste Zangers van Nederland”. Ze scoorde haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en daarmee haar eerste Gouden Plaat. Ook trad Glennis op als gastartiest tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA.

Glennis Grace boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button