Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Glenn Helder boeken

Glenn Helder boeken

Glenn Helder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Glenn Helder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Glenn Helder begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van AFC Ajax. In 1989 maakte hij zijn debuut bij Sparta Rotterdam. Na vier jaar bij Vitesse tekende Glenn in 1994 bij de Londense club Arsenal FC. Vervolgens speelde Glenn Helder ook bij Benfica, NAC, Dalian Wanda (China), MTK Boedapest, RBC en TOP Oss.

Glenn Helder boeken voor een evenement

Glenn Helder is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Glenn inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Glenn Helder

Glenn Helder debuteerde in 1995 onder leiding van Guus Hiddink voor het Nederlands Elftal. Dit was een vriendschappelijke thuis wedstrijd tegen Frankrijk. Glenn werd beroemd om zijn talent als snelle linksbuiten.

Voetballer, drummer en percussionist

Als begaafd drummer en percussionist heeft Glenn Helder op bijna alle Nederlandse festivals gestaan. Zo was hij onder andere te zien op Dance Valley, Beatlovers, Latin Village Festival. Daarnaast is hij de vaste percussionist van meerdere bekende DJ’s en artiesten, waaronder Alain Clark.

Naast zijn talenten is Glenn berucht om zijn roerige privéleven. In samenwerking met Voetbal International en schrijver Bert Nederlof schreef Glenn zijn biografie, die in 2014 verscheen.

Glenn Helder boeken
Glenn Helder boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button