Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Girls Love DJs boeken

Girls Love DJs boeken

Girls Love DJs boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Girls Love DJs of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Girls Love DJs is een DJ- en MC act die gegarandeerd een overweldigende set neerzet, die zelfs ervaren partycrowds laat smeken om meer.

Girls Love DJs boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Girls Love DJs zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Girls Love DJs

Girls Love DJs is een geoliede samenwerking van twee beruchte helden uit het  nachtleven en voormalige resident supersterren op de feestjes uit Amsterdam: Rob Zwart & Ron Simpson. Zij staan 24 uur per dag paraat om je club op zijn kop te zetten.

Wat meer dan 10 jaar geleden in de Supperclub begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond in het Amsterdamse nachtleven en ver daarbuiten. De sfeer op de feestjes is zo uniek, dat er meer en meer vraag naar ontstond. De verslavende energie van het publiek in combinatie met de eclectische en speelse sets van de DJ’s smolten samen en creëerden een van de gekste clubavonden die Nederland ooit gezien heeft.

Om aan deze vraag tegemoet te komen hebben de heren nu een DJ en MC act gevormd. Deze act brengt de aanstekelijke en vrouw-vriendlijke energie van het concept naar alle clubs en festivals. De act is geen reguliere DJ set, maar een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire en herkenbare hits! Deze hits gaan hand in hand met exclusieve bootlegs, remixes en materiaal van de Girls Love DJs zelf.

En vergeet niet: Dit draait niet om de DJ, dit draait om jullie!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button