Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Giovanca boeken

Giovanca boeken

Giovanca boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Giovanca of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Giovanca boeken voor een evenement

Giovanca is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Giovanca

Giovanca Ostiana is sinds 2020 te zien als een van de presentatrices van het actualiteitenprogramma ‘Op1’ van NPO. Daarvoor presenteerde ze het VPRO-programma ‘Vrije Geluiden’. Ze werd bekend als zangeres, onder andere door haar duet met Wouter Hamel, ‘As long as we’re in love’ uit 2007.

Jarenlang stond Giovanca bekend als de stralende achtergrondzangeres. Ze zong live of op plaat voor nationale en internationale artiesten als Relax, Wouter Hamel, Typhoon, Tribute 2 Bob Marley, Corey, Izaline Calister, Jhelisa Anderson, Terry Callier, Leon Ware en Benny Sings.

Zilveren Harp

In 2010 ontving Giovanca uit handen van Frank Boeijen een Zilveren Harp. Kort daarna volgde haar tweede album ‘While I’m awake’, met het nummer ‘Drop it’ als single. In 2013 presenteerde Giovanca haar haar derde album, ‘Satellite love’.

Subway silence

Giovanca’s solo-album ‘Subway silence’ verscheen in 2008. Het is de ondergrondse wereld die als inspiratie diende voor haar debuutalbum. In metro’s van Amsterdam en Parijs tot New York observeerde ze de reizigers. Wat zij zag? Dat elk station een nieuwe sfeer brengt, elke minuut een nieuwe emotie, dat alles voortdurend verandert, zelfs wie je denkt te zijn. Met haar eerste single ‘On my way’ was ze regelmatig te zien met live optredens in programma’s als GIEL, Raymann is Laat en Goedemorgen Nederland.

Feelgood music

Uit de 12 nummers op haar debuutalbum komt een getalenteerde jonge vrouw tevoorschijn die zich niet zomaar laat definiëren. Soms melancholisch en kwetsbaar, dan weer onafhankelijk en vrij. Feelgood muziek met invloeden uit pop, soul, jazz, motown en hip hop. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige plaat met internationale allure. Giovanca laat met ‘Subway silence’ zien dat ze zich niet laat beperken door genre-specifieke regels.

Met haar licht dromerige stem waar de soul op unieke wijze doorheen schemert zingt Giovanca over het leven, eenzaamheid, liefde en over zichzelf. Herkenbare teksten die grotendeels geschreven werden met uitzicht op medepassagiers in de metro. Gefascineerd door veranderlijkheid en diversiteit. Geen mens is altijd dezelfde. We dragen overal verschillende personen in ons mee.

Giovanca boeken
Giovanca boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button