Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Giocatori boeken

Giocatori boeken

Giocatori boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Giocatori of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Giocatori bestaat uit het Dj/Producer duo Celvin van het Schip & Dennis Brugman, met Lil Kleine als host op de mic. Giocatori begon 6 jaar geleden als eclectische clubavond, met uitverkochte avonden in het land en gast-artiesten als FeestdjRuud, Phalerieau (Valerio Zeno), The Flexican, Dio, Don Diablo, Apster, The Partysquad, Geza Weisz en Manuel Broekman. Het succes van het concept resulteerde in een act.
Op de muzieksensatie van dit trio volgt eind mei 2015 ook een eigen kledinglijn: Clique. Een gelimiteerde lijn bestaande uit een bomber, voetbalshirt, snapback en een long shirt.

Verwacht bij Giocatori een dj act waar genres als house, moombahton, trap/hiphop, hardstyle, electro en dubstep elkaar snel afwisselen, met veel interactie in de persoon van de getalenteerde Lil Kleine. De vocale interactie en de aansprekende mix van muziek brengen iedereen in beweging, van festival tot club avond, stil staan is geen optie!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button