Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gijs Staverman boeken

Gijs Staverman boeken

Gijs Staverman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gijs Staverman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gijs Staverman begon zijn carrière als DJ in 1979 bij de lokale ziekenomroep. Het serieuze werk kwam toen hij in 1991 zijn intrede deed bij Veronica FM. Hier presenteerde hij onder andere O wat een nacht, Ook goedemorgen en de Mega Top 50.

Al snel werden ook de eerste stappen in televisieland gezet met de presentatie van de Nederlandse Top 40. Na succesvolle tv-programma’s als Veronica Goes Down Under, Streetlive en Boobytrap, stapte Gijs in 2001 over naar Yorin. Hier presenteerde hij o.a. Starmaker, Lovetest, Typisch ’90 en Staverman Ziet Alles. Ook was hij bij Yorin FM op de radio te horen bij Gijs en Wout in de middag en Staverman op Stelten.

Niet alleen is Gijs te horen en te zien op radio en televisie, maar presenteert hij ook evenementen, zoals de Mega Music Dance Experience en NJoy in Sixflags Holland, Pepsi Chart Live en het Idols Concert in Ahoy, en Starmaker Live in de Heineken Music Hall. Ook staat Gijs als DJ zowel solo als met DJ Flo in het hele land met een wervelende drive-in show.

Daarnaast stond Gijs Staverman met diverse producties in het theater. In Rocky over the Rainbow was hij in 2001 en 2002 verteller. In 2005 presenteerde hij Forbidden muscials in het werktheater in Amsterdam. In 2008 was Staverman de vaste verteller van de reizende musical Forbidden Musicals 2008 Hierin zong hij ook een aantal nummers.

In 2006 kwam Gijs Staverman bij Q-Music terecht, waar hij onder andere de ochtendshow Je dag is goed overnam van Jeroen van Inkel tijdens diens vakantie. Daarnaast presenteert hij sinds 2008 iedere dag Het Foute Uur. In dit programma kunnen luisteraars samen met hun collega’s “foute” platen uitzoeken. Dit programma kreeg een nominatie bij de Marconi awards in 2008 voor beste programma.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button