Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gigi Ravelli boeken

Gigi Ravelli boeken

Gigi Ravelli boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gigi Ravelli of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gigi wordt geboren op 28 juni 1982 in Laren. Het presenteren en optreden doet zij al op jonge leeftijd. Na de HAVO volgt Gigi in 1999 op het Dudok-college de studie Economie. In 2003 begint Gigi aan haar opleiding Communicatie in Amsterdam en haalt haar bachelor met eindcijfer 8.

Gigi staat ook op de planken met de toneelgroep Rien ne va plus in 2005 en volgt de theateropleiding bij het Crea Theater in Amsterdam. 2006 is het jaar dat Gigi landelijk op televisie verschijnt. Door SBS Games wordt zij gevraagd om te gaan presenteren.

Goede Tijden, Slechte Tijden
Vanaf  2007 is Gigi te bewonderen in de populairste soap van Nederland Goede Tijden, Slechte Tijden. Tot op de dag van vandaag zorgt zij, met haar rol als Lorena, voor de nodige opschudding in Meerdijk.

Shows en series
In andere TV programma’s is Gigi een graag geziene gast. Zo wint zij in 2007 de nationale geheugentest. In 2009 doet Gigi mee aan de populaire en swingende RTL4 programma’s Dancing with the Stars en Let’s Dance. Ook speelt zij een gastrol in Draadstaal en de TV kantine. In 2010 is zij een van de vaste teamcaptains van het KRO programma Hints! En in 2011 doet zij mee aan het RTL5 programma ‘Wie is de Reisleider’. Ook speelt zij in 2011 mee in de kinderserie Naranjina op Nickelodeon. Vanaf maart 2012 presenteert Gigi het Net5 programma ‘Daten in het donker’. Vanaf het najaar van 2013 is ze medepresentator van het RTL 4-programma CampingLife.

Films
Gigi maakte haar filmdebuut met Zombibi. Begin 2013 is zij te zien in de Nederlandse film Verliefd op Ibiza van Johan Neijenhuis. Tevens komt in 2013 de film App uit, waarin Gigi ook te zien zal zijn.

Fight Cancer
In 2008 doet Gigi namens Fight Cancer mee aan de Peking Challange Race. Gigi is tevens ambassadrice van Fight Cancer, de jongerentak van KWF. Zij zet zich actief in voor diverse acties en campagens van Fight Cancer.

Evenementen / Campagnes
Gigi is een opvallende en veelgevraagde persoonlijkheid. Zo verzorgt Gigi voor diverse evenementen de presentatie. Dit varieert van een gala tot een verkiezing en van een productpresentatie tot een filmpremière. Ook geeft zij op aanvraag acteer workshops.

Ondernemers
Ook heeft Gigi samen met haar GTST collega Marly van der Velden in 2011 een sieradenlijn opzet. De succesvolle lijn heet Kuise Meisjes. Vanaf april 2012 is de Kuise Meisjes collectie die zij speciaal hebben ontworpen voor winkelketen SIX ook verkrijgbaar in de SIX winkels in Nederland en België. Daar blijft het echter niet bij; in februari 2012 lanceren zij ook nog eens hun eigen kledinglijn Label13 .

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button