Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Giedo van der Garde boeken

Giedo van der Garde boeken

Giedo van der Garde boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Giedo van der Garde of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Giedo van der Garde toont al op vroege leeftijd zijn interesse voor de autosport. Op 17-jarige leeftijd wordt Giedo wereldkampioen in de klasse Karting Formula Super A met team CRG. De professionele racecarrière van Giedo gaat in 2003 van start in de Formula Renault 2.0 series.

Vanaf 2004 tot 2006 racet Giedo van der Garde in de Formule 3 Euro Series. In 2007 maakt hij de stap naar de Renault World Series. Waar Giedo in 2007 nog 6de werd in het kampioenschap wint hij in 2008 de Renault World Series. Doordat hij wereldkampioen werd verdiende hij een testrit bij het ING Renault F1 Team.

In 2009 maakt Giedo van der Garde de volgende stap in zijn carrière en gaat hij racen in de GP2 Series voor iSports International. Hij eindigde als zevende in het kampioenschap met drie overwinningen en drie podiumplaatsen. In 2010 stapt hij over naar het team van Barwa Addax, waar hij aan de zijde van Sergio Perez de team titel wint. Giedo behaalde in 2010 vier podiumplaatsen en eindigde wederom als zevende in het kampioenschap.

In 2011 rijdt Giedo van der Garde opnieuw voor Team Barwa Addax. Dat jaar behaalt hij vijf podiumplaatsen en eindigt hij als tweede in het kampioenschap. In 2012 is Giedo test- en reserverijder voor het Formule 1-Team Caterham. Dit moet de doorbraak worden om het hoogste podium in de autosport te bereiken, namelijk de Formule 1. In 2013 wordt bekend gemaakt dat Giedo van der Garde ‘een stoeltje’ krijgt in het Formule 1-team van Caterham.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button