Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Giada Valenti boeken

Giada Valenti boeken

Giada Valenti boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Giada Valenti of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met haar eerste single Libera heeft de Italiaanse Giada Valenti onder het pseudoniem Cristina de deur naar het grote publiek al ooit opengezet. Op haar album laat ze als geen ander horen hoe enorm veelzijdig ze is. Popmuziek in de beste traditie heet dat, maar dan wel met een onmiskenbare internationale uitstraling.

In 1997

komt Giada uit voor Nederland in San Remo Del Mondo, de wereldwijd vanuit Brussel uitgezonden editie van het befaamde festival van San Remo. Ze behaalt prompt de eerste prijs met het door haar zelf geschreven Solo Con Te Hiermee wekt ze de interesse van platenmaatschappij BMG, die niet Italië maar Nederland als eerste op grote schaal kennis laat maken met de meeslepende hit-single Libera. De plaat domineerde wekenlang de vaderlandse hitlijsten en vestigde haar naam in Nederland voorgoed. Enkele maanden later verschijnt het album. Een waar meesterwerk dat qua opname en uitvoering moeiteloos kan wedijveren met menige internationale productie.

Evenals haar album

kenmerkt de show van Giada Valenti zich als veelzijdig, internationaal, professioneel en aanstekelijk, waarbij ook het Engelstalige repertoire niet wordt geschuwd. Giada zingt niet over gebroken harten of andere tragedies; “Dat wil ik persé niet” zegt ze zelf, “tijdens mijn shows doe ik liedjes die mijn eigen leven weerspiegelen en dat staat in het teken van liefde en vrijheid.” Op dit moment wordt druk gewerkt aan nieuw materiaal voor haar op handen zijnde tweede album. Een logische volgende stap in de richting van een internationale doorbraak voor deze, ondanks haar mediterrane afkomst, “doorgewinterde” vakvrouw.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button