Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ghetto Flow boeken

Ghetto Flow boeken

Ghetto Flow boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ghetto Flow of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dominicaanse Ghetto Flow exporteert Urban/Latin. La Baby rapt alle mannen van het podium’ Ruud van der Locht (Antilliaanse Feesten 2008)

Vier Dominicanen, drie mannen en één dame, komen als tiener naar Nederland en gaan samen op zoek naar wereldwijd success. Ghetto Flow is urban/latin en dancehall. Swingend en melodieus. In een eigen stijl, de Ghetto Flow-stijl. Zie, geniet, luister en dans mee.

Ze hebben zich in korte tijd geprofileerd als een van de beste urban/latin-acts van Europa. Ze zijn alle vier geboren in de Dominicaanse Republiek en wonen sinds 2000 in Nederland. Ze maken al jaren urban en latin nog voordat deze in de Cariben ontstane stijl in Europa bekend werd. Veel latin liefhebbers uit de Verenigde Staten en Latijns-Amerika zijn grote fans van de groep.

In zijn geboorteland hield MB (rapper en producer van Ghetto Flow) zich al volop bezig met het maken van muziek. In 1998 trad hij veel op moet zijn groep Los Terricolas. In 2000 besloot MB naar Nederland te verhuizen waar hij zich muzikaal verder wilde ontwikkelen. Hier ontmoette hij J.Soprano en samen richtten ze de groep Light Clan op. Tijdens het spelen van een potje pool in een Rotterdams café ontmoetten zij La Baby, de dame uit het kwartet. Van kinds af aan is La Baby, die deze naam heeft gekregen dankzij haar babyface, een ware reggaetónfan en met de heren van de Light Clan ontdekten ze al snel hun gemeenschappelijke passie voor muziek. Conejo, de jongste van de groep, schrijft en rapt al vanaf zijn elfde in drie verschillende talen. Op Sint Maarten maakte hij deel uit van de groep La Ciencia. Voor een toekomst in Nederland verliet hij de groep. Via zijn broer hoorde hij dat Light Clan op zoek was naar een vierde lid en na kennis gemaakt te hebben met MB, J. Soprano en La Baby sloot Conejo zich bij het trio aan. Ghetto Flow was geboren!

Ghetto Flow mixt verschillende muziekstijlen zoals dancehall, hiphop, salsa en merengue met bachata. Zo heeft Ghetto Flow een unieke sound gecreëerd die hen onderscheidt van andere urban/latinartiesten. Voor hun debuutalbum Los Reales – Edicion Oculta heeft Ghetto Flow de samenwerking gezocht met verschillende artiesten

Stroomversnelling

Sinds 2005 is de carrière van groep in een stroomversnelling terecht gekomen. Ze waren te zien op Parkpop, Noorderslag, Midem, de Antilliaanse feesten in Hoogstraten en het Amsterdam Roots festival. Ze speelden in het voorprogramma van de grote namen als, Marc Anthony, Don Omar, Tego Calderón, Victor Manuelle en Papi Sanchez. Ghetto Flow wist al in 2007 met het aanstekelijke nummer Una Gota De Lluvia, airplay op FunX te behalen. Tevens waren ze in 2007 de Nederlandse vertegenwoordiger op de wereldberoemde muziekbeurs Midem. De deelname bleek succesvol en creëerde meer kansen voor de band. Hierna bereikte Ghetto Flow de finale van de Grolsch Grote Prijs van Nederland in de categorie Hiphop en R & B in december 2007. 2008 werd het jaar van inspiratie en wijdde de band aan de opnames van hun allereerste officiële cd release: Los Reales – Edicion Oculta.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button