Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Géza Weisz boeken

Géza Weisz boeken

Géza Weisz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Géza Weisz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Opleiding:
Géza doorliep het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Hij werkte een jaar lang bij het castingbureau Kemna Casting. In 2012 studeerde Géza af aan de Toneelschool Amsterdam.

Acteur:

Hij speelde rollen in series als “Zoop”, “IC”, “Keyzer & de Boer Advocaten”, “Verliefd op Ibiza” en grote rollen in de bioscoopfilms “Timboektoe” (naar het boek van Carry Slee), “Sterke Verhalen” en “Happy End”.

Zijn echte doorbraak bij het grote publiek was in 2012 met zijn rol als ‘David’ in de film “Alleen maar Nette Mensen”.

Vanaf september 2014 zal de nieuwe serie “Bluf” op RTL 5 verschijnen. In diezelfde periode komt de familiefilm “Wiplala” (naar het boek van Annie MG Schmidt) in de bioscoop. Géza speelt hierin de titelrol Wiplala.

Voice over:

Géza leende daarnaast zijn stem aan de Nederlandse versie van “Despicable Me 2″ en “How to train your Dragon 2″.

Theater:

In het theater was hij dit voorjaar te zien in de voorstelling Spuiten en Slikken in het Theater met o.a. Tygo Gernandt en Egbert-Jan Weeber. Daarvoor speelde hij in de voorstelling Pleuris op de Parade en tijdens het Over ‘t IJ-festival in het stuk River & Mountain.

DJ:

Naast acteren heeft Géza nog een andere grote hobby, die hij eveneens succesvol heeft kunnen omzetten in een drukke baan: optreden als DJ. Deze DJ boekingen, zijn zich als een razende gaan vermenigvuldigen, zowel landelijk als over de grens.

Naast het DJ’en in clubs door het gehele land, zit Géza de laatste tijd veel in de studio, omdat hij binnenkort voor het eerst zijn eigen producties en nummers gaat uitbrengen. Hij werkt hierbij samen met een aantal bekende artiesten zoals Dio en collega-acteur Manuel Broekman.

Tot slot is Géza naast acteur en DJ ook nog organisator van een succesvol commercieel feest “Het Klassenfeestje”. Wat ooit begon als een grap in de Bitterzoet is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste clubavonden van Amsterdam. Na een aantal uitverkochte edities in de Paradiso, vindt het evenement nu één keer in de twee maanden plaats in de club Air.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button