Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Geweldige Noten boeken

Geweldige Noten boeken

Geweldige Noten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Geweldige Noten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Winston Post, Bas Muys en Peter Groenendijk zetten in no time de hele tent op z’n kop! Deze interactieve ‘quiz’ staat bol van de grootste hits, spannende vragen en leuke prijzen.
Een keer iets anders, de Geweldige Noten maken het waar!

Geweldige Noten is een muzikaal sing-a-long programma, waarbij het gehele publiek betrokken wordt. Kandidaten of teams spelen voor een prijs, die beschikbaar wordt gesteld door het bedrijf waarvoor opgetreden wordt.

Winston heeft een aantal vrij vertaalde teksten van bekende songs die hij op zijn bijzondere wijze voordraagt. Is het bijvoorbeeld een Engelse tekst, dan zal deze bijvoorbeeld in het Nederlands worden voorgedragen en vice versa. De bedoeling is dat de kandidaten of teams moeten raden welke artiest en titel bedoeld wordt. Degene die het denken te weten rennen naar voren, degene die als eerste een klap op de knop van de desk geeft mag vervolgens het antwoord geven.

Bij goed antwoord moet degene het liedje voor een deel mee kunnen zingen, uiteraard ondersteund door het publiek en onder muzikale begeleiding van het trio. Bij fout antwoord krijgt een ander of ander team de kans om het antwoord te geven. Door het wedstrijdelement ontstaat er behoorlijke hilariteit, maar ook saamhorigheid wanneer het publiek aanmoedigt en meezingt. Het repertoire bestaat uit zeer bekende (inter)nationale songs met een hoog meezinggehalte.

Tijdsduur programma : 1 x 30 of 1 x 60 minuten met aansluitend meet & greet.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button