Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gertjan Wels boeken

Gertjan Wels boeken

Gertjan Wels boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gertjan Wels of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gertjan Wels is geboren op 24-01-1979 te Nijmegen. Het Nederlandstalige lied zit van jongs af aan al in zijn bloed, maar echter koos hij voor een carrière als profvoetballer bij het Nijmeegse NEC. Toen hij op 18 jarige leeftijd een knieblessure opliep viel zijn droom in duigen. Gertjan besloot voor zijn maatschappelijke carrière te kiezen. Na een aantal omzwervingen kwam hij terecht in “café de Skihut” in het Spaanse Salou. Daar werkte Gertjan als propper en zong af en toe een aardig deuntje mee. Dat bleef niet onopgemerkt, want Gertjan maakte zelfs zijn televisiedebuut in het televisieprogramma “Life is a Beach” van V8, over werkende mensen in Spanje. Hij kreeg hier veel positieve reacties op.

In 2006 besloot Gertjan

om zijn grootste passie, zingen, aan iedereen ten gehore te brengen. Met zijn heldere en bijzondere stem weet Gertjan Wels het levenslied op een bijzondere wijze naar voren te brengen. Wie hem ziet optreden weet, dat daar iemand staat die vanuit zijn hart het Nederlandse lied brengt, met veel gevoel en emotie. Zowel landelijk als uit de regio krijgt Gertjan Wels zeer veel positieve reacties.

In 2007 kwam Gertjan met z’n 1e single “Over En Voorbij”. De single werdt op veel playlisten geprogrammeerd en haalde plaats 70 in de toplijsten.

Een optreden van Gertjan Wels duurt 1 x 30 minuten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button