Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gert Jakobs boeken

Gert Jakobs boeken

Gert Jakobs boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gert Jakobs of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gert Jakobs was een superknecht. Hij trok jaren lang de sprint aan voor Jean-Paul van Poppel en loodste Erik Breukink in 1990 naar een derde plaats in de Tour de France. Gert cijferde zichzelf volledig weg voor de kopmannen en reed altijd in dienst van de ploeg. Hij was geliefd bij de ploegleiders omdat hij zich altijd aan zijn taken en verantwoordelijkheden hield. Vijf keer startte hij in de Tour de France, vier keer reed hij deze ook uit.

In 1993 fietste Gert bij Festina. Hij had een mondelinge overeenkomst voor 1994, maar een wisseling van het management zorgde ervoor dat hij op het laatste moment zonder ploeg kwam te zitten. Noodgedwongen moest hij zijn carrière voortijdig beëindigen. Hij kwam in ‘het zwarte gat’ en had moeite om een maatschappelijke carrière op te bouwen. Na enkele jaren lukte het hem toch om op geheel eigen wijze uit het dal te komen. Tegenwoordig is hij succesvol in het bedrijfsleven.

Bedrijfspresentatie

Gert Jakobs laat in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie. Hoe zorg je er voor dat de balans in het team klopt? Hoe hou je de dragende medewerkers gemotiveerd? Zonder dragende medewerkers kunnen de managers niet floreren. Hoe kun je succesvol samenwerken? Daarnaast vertelt hij over het omgaan met tegenslagen. Hoe kom je sterker terug na een moeilijke periode?

Fietsclinic

Gert Jakobs en zijn medewerkers kunnen een compleet verzorgde dag verzorgen waar in een presentatie zit en aansluitend een fiets/mountainbiketocht. Voel u een echte wielrenner! Compleet verzorgde presentatie en fietstocht met volgwagen, ploegleider en mechanieker.

Muzikale optredens

Speciaal voor de Tour de France hebben Gert en Mooi Wark de single ‘Berregie op, berregie af!’ opgenomen. Een groot feest voor iedereen! Zing met hun mee…

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button