Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gerd Jan Poortman boeken

Gerd Jan Poortman boeken

Gerd Jan Poortman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gerd Jan Poortman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gerd Jan Poortman begon al op 6-jarige leeftijd met zeilen en vanaf zijn 12e deed hij mee aan zeilwedstrijden. In die tijd heeft hij in verschillende boten deelgenomen aan wedstrijden over de hele wereld. Hierbij wist hij diverse titels in de wacht te slepen.

Zijn professionele zeilcarrière begon Gerd Jan Poortman in 1999 met een overwinning in de Admirals Cup. In 2005 werd hij geselecteerd als een van de high potentials voor de witte bankboot van Team ABN AMRO. Het voordek werd zijn domein.

Gelijk al in de eerste etappe zetten hij en zijn bemanning het 24-uurs snelheidsrecord voor monohulls. Maar op weg naar Wellington (Nieuw Zeeland) raakte Gerd Jan geblesseerd en bleef hij noodgedwongen enkele etappes aan de wal. Het talententeam eindigde uiteindelijk op een vierde plaats overall.

In 2008 deed Gerd Jan Poortman opnieuw mee met de Volvo Ocean Race, ditmaal met Team Delta Lloyd. Na het oceaanzeilen stapte Gerd Jan over naar de eXtreme 40 catamarans.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button