Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gerben de Knegt boeken

Gerben de Knegt boeken

Gerben de Knegt boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gerben de Knegt of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gerben de Knegt is geboren op 11 december 1975 in Tilburg en al vanaf zijn kinderjaren geboeid door de fiets en dan vooral van het rijden in het terrein. Na een periode op de BMX fiets begint hij in 1999 met mountainbiken, iets waar hij meteen succes mee behaalt.

Hij wint onder andere de nationale titel, de topcompetitie en vele grote wedstrijden. Ook neemt hij deel aan vele ek’s en wk’s. Vanaf 2000 legt hij zich toe op het veldrijden, wat een goede keus blijkt gezien zijn 2 nationale titels en het winnen van internationale wedstrijden. Dit is ook de professionele Rabobank ploeg niet ontgaan en zij bieden Gerben een contract aan. Zijn grootste bekendheid geniet hij in het veldrijden, maar zijn hart ligt nog altijd bij het Mountainbiken!

Gerben kende erg veel blessureleed, met name na een zware valpartij in 2004, maar knokte zich altijd terug. Hierdoor is genieten van het rijden op de fiets alleen maar gegroeid, wat hij dan ook graag op andere overbrengt! Om dit moment is Gerben aan het terugknokken om zich weer te kunnen meten met de absolute wereldtop.

U kunt Gerben de Knegt boeken voor:

• Clinics

• Presentaties

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button