Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gerard Nijboer boeken

Gerard Nijboer boeken

Gerard Nijboer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gerard Nijboer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gerard Nijboer kreeg in Nederland grote bekendheid als hardloper. Tijdens de Olympische Spelen in 1980 van Moskou won hij zilver op het onderdeel de marathon. Een onverwachte prestatie, aangezien hij destijds zelf dacht niet fit te zijn.

Gerard Nijboer boeken voor een evenement

Gerard Nijboer is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Gerard inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Gerard Nijboer

Waarschijnlijk omdat Gerard zo onbevangen en zonder verwachtingen aan de marathon begon heeft hij een geweldig resultaat weten te behalen. In datzelfde jaar won Gerard Nijboer de marathon van Amsterdam in een nieuw Nederlands record, 2.09.01. Een record dat 23 jaar stond en in 2003 door Kamiel Maase werd verbroken.

Europees kampioen marathon

Gerard Nijboer won vier keer de marathon van Amsterdam en werd drie keer Nederlands Kampioen. In 1982 werd Gerard in Athene Europees kampioen op de marathon. Mede dankzij dit resultaat werd hij later dat jaar uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.

Gerard Nijboer is zijn sport trouw gebleven. Na zijn actieve carrière werd hij bondscoach en coördinator wegatletiek van de KNAU. Tegenwoordig is hij senior loopadviseur bij de KNAU en heeft hij zijn eigen bedrijf. Ook geeft hij regelmatig commentaar voor Studio Sport bij marathonwedstrijden.

Gerard Nijboer boeken
Gerard Nijboer boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button