Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gerard Kemkers boeken

Gerard Kemkers boeken

Gerard Kemkers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gerard Kemkers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gerard Kemkers was eind jaren ’80 en begin jaren ’90 een succesvol schaatser. Zo wist hij tijdens de Olympische Spelen in Calgary in 1988 een Bronzen medaille te behalen op de 5.000 meter. Helaas moest hij zijn eigen schaatscarrière vroegtijdig beëindigen.

Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en vier jaar pionieren als coach in Amerika maakte Gerard Kemkers de overstap naar Nederland waar hij terecht kwam bij de Kernploeg. In 2002 startte hij aan een nieuw project. Sponsor TVM wilde een nieuwe schaatsploeg beginnen met de ervaren Gerard Kemkers als coach. Al snel boekte hij grote successen met zijn schaatsers. Onder andere Sven Kramer en Ireen Wust, pupillen van Gerard Kemkers, zijn uitgegroeid tot grote kampioenen (Europees, Wereld en Olympisch).

Gerard Kemkers is een coach die het maximale uit zijn ploeg weet te halen. Als coach wordt Gerard Kemkers gekenmerkt door zijn passie en gedrevenheid. Niets laat hij aan het toeval over. Hoewel Kemkers bij TVM een begeleidingsstaf van 20 man om zich heen heeft verzameld, houdt hij toch controle tot in de laatste details. De tegenslagen waarmee hij te maken kreeg in zijn eigen schaatscarrière hebben hem gevormd tot wat hij is geworden, één van de beste coaches ter wereld.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button