Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gerard Ekdom boeken

Gerard Ekdom boeken

Gerard Ekdom boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gerard Ekdom of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gerard Ekdom werd bekend als radio-DJ bij 3FM. Sinds 2018 werkt hij bij Radio 1o. Al op zijn 14e wordt Gerard regelmatig gevraagd als drive-in discjockey. Hij begint als radio-DJ bij de lokale zender Radio De Bilt. Ook werkt hij korte tijd bij Stadsomroep Utrecht en NEW Dance Radio.

Gerard Ekdom boeken voor een evenement

Gerard Ekdom is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Gerard Ekdom

Gerard Ekdom begint in 1998 zijn carrière bij 3FM in de nachtopleiding bij de AVRO. Daarnaast is Gerard nog te horen bij Magic FM en Hot Radio. Later verhuist Gerard van de nacht naar de zondagochtend en presenteert hij het programma EKDOM.

Arbeidsvitaminen

Zijn echte doorbraak komt als hij twee weken mag invallen bij het programma Arbeidsvitaminen. Dat bevalt zowel Gerard als de AVRO goed en daarna gaat het snel. Gerard krijgt eerst een dagelijks nachtprogramma en in 2001 vervangt hij definitief Wim Rigter als vaste presentator van de Arbeidsvitaminen. Gerard is dan iedere werkdag te horen tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Arbeidsvitaminen is het best beluisterde programma van de zender.

Alternatieve muziek

Daarnaast presenteert Gerard Ekdom ook het muzikale freakprogramma Ekdom in De Nacht iedere zaterdag tussen 03:30 en 06:00. Gerard kan in dit programma allerlei platen draaien die daar overdag niet geschikt voor zijn.

Sinds 2006 presenteert Gerard Ekdom samen met Michiel Veenstra iedere vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur het programma Ekstra weekend. Een programma om je weekend goed mee te beginnen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button