Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Geraldine Kemper boeken

Geraldine Kemper boeken

Geraldine Kemper boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Geraldine Kemper of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Geraldine Kemper maakte furore tijdens één van de laatste rondes van ‘Sterretje Gezocht’ met haar zwoele lapdance. Zo bewijst deze durfal in één klap aan heel Nederland dat er een TV-tijger in haar schuilt. Ze wint de talentenjacht van ruim 8000 andere dames.

Geraldine Kemper boeken voor een evenement

Geraldine Kemper is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Geraldine.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Geraldine Kemper

Het nieuwe gezicht van BNN gaat er vol voor met Try Before You Die, waarvoor ze met buitenaardse precisie mega graancirkels in een veld maakt. In Spuiten en Slikken krijgt Geraldine haar eigen item: ‘Gerrie’s eerste Keer’. Ze steekt eerste jointje op, zet eigenhandig een balpiercing bij Dikke Dennis en leert hoe ze moet daggeren, oftewel een stevig potje droogneuken. Voor hetzelfde programma staat Geraldine ook langs de rode loper om BN’ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Geraldine krijgt de smaak van het presenteren goed te pakken. In Try Before You Die 2 laat ze bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers uitkomen. Ook voor een potje drama draait Geraldine haar hand niet om. In Spuiten en Slikken slaat ze aan het acteren en speelt de hoofdrol in de BNN-soap Hitsige Hetty.

Sportieve programma’s

Als programmamaker en presentatrice gaat Geraldine ook aan de slag voor 101.TV (1.5 miljoen kijkers per maand). Ze duikt vol in de wereld van de extreme sporten voor het programma Trickmania. Samen met Surf, Skate, BMX-Pro’s en andere professionele adrenalinejunkies reist ze af naar wedstrijden over de hele wereld, om de meest bizarre tricks live te bekijken en meegezogen te worden in hun verslavende lifestyle. Voor 101 verdiept ze zich in nog zo’n typische jongens hobby: Gamen voor het programma Gamer01. Hierin presenteert ze wekelijks samenvattingen van de bekende game events, en brengt nieuwtjes over Nederlanders die mee doen aan belangrijke competities.

Muziek en festivals

Geraldine Kemper is een multi-talent en echte muziekliefhebber. In het programma VJ’s en DJ’s laat ze muzikale talenten die elkaar niet eerder hebben ontmoet ter plekke samen een clip maken. Iedere zomer is het feest voor spring-in-het-veld Geraldine. Dan mag ze voor BNN de festivals presenteren die BNN uitzendt, zoals Solar, Extreme en Mysteryland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button