Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Geraldine Kemper boeken

Geraldine Kemper boeken

Geraldine Kemper boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Geraldine Kemper of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Geraldine Kemper boeken voor een evenement

Geraldine Kemper is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Geraldine Kemper

Geraldine Kemper maakte furore tijdens één van de laatste rondes van ‘Sterretje Gezocht’ met haar zwoele lapdance. Zo bewijst deze durfal in één klap aan heel Nederland dat er een TV-tijger in haar schuilt. Ze wint de talentenjacht van ruim 8000 andere dames.

Als nieuw gezicht van BNN gaat ze er vol voor met ‘Try Before You Die’, waarvoor ze met buitenaardse precisie mega graancirkels in een veld maakt. In ‘Spuiten en Slikken’ krijgt Geraldine haar eigen item: Gerrie’s eerste Keer. Ze steekt eerste jointje op, zet eigenhandig een balpiercing bij Dikke Dennis en leert hoe ze moet daggeren, oftewel een stevig potje droogneuken. Voor hetzelfde programma staat Geraldine ook langs de rode loper om BN’ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Geraldine krijgt de smaak van het presenteren goed te pakken. In ‘Try Before You Die 2’ laat ze bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers uitkomen. Ook voor een potje drama draait ze haar hand niet om. In ‘Spuiten en Slikken’ slaat ze aan het acteren en speelt de hoofdrol in de BNN-soap ‘Hitsige Hetty’.

Sportieve programma’s

Geraldine Kemper gaat als programmamaker en presentatrice ook aan de slag voor 101.TV. Ze duikt vol in de wereld van de extreme sporten voor het programma ‘Trickmania’. Samen met Surf-, Skate-, BMX-Pro’s en andere professionele adrenalinejunkies reist ze af naar wedstrijden over de hele wereld, om de meest bizarre tricks live te bekijken en meegezogen te worden in hun verslavende lifestyle. Voor 101.TV verdiept ze zich in nog zo’n typische jongenshobby: gamen voor het programma ‘Gamer01’. Hierin presenteert ze wekelijks samenvattingen van de bekende game events, en brengt nieuwtjes over Nederlanders die mee doen aan belangrijke competities.

Muziek en festivals

Geraldine Kemper is een multi-talent en echte muziekliefhebber. In het programma ‘VJ’s en DJ’s’ laat ze muzikale talenten die elkaar niet eerder hebben ontmoet ter plekke samen een clip maken. En iedere zomer is het feest voor Geraldine. Dan mag ze voor BNN de festivals presenteren die BNN uitzendt, zoals Solar, Extreme en Mysteryland.

Geraldine Kemper boeken
Geraldine Kemper boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button