Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Georgina Verbaan boeken

Georgina Verbaan boeken

Georgina Verbaan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Georgina Verbaan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Georgina Verbaan is één van Nederlands opvallendste actrices. Als kind deed Georgina al mee aan musicals en kwam ze erachter dat ze vooral het spelen heel leuk vond. Ze ging door naar het jeugdtheater en al op haar zestiende verscheen ze voor het eerst op televisie in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Georgina Verbaan boeken voor een evenement

Georgina Verbaan is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Georgina.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Georgina Verbaan

Jarenlang was Georgina Verbaan één van de publiekstrekkers van de populaire serie. In 1998 werd ze zelfs genomineerd voor een Nederlandse Academy Award in de categorie Beste Actrice Soap. In 2000 verliet Georgina Verbaan GTST om zich meer toe te leggen op haar ontwikkeling als actrice. Tegenwoordig richt ze zich vooral op film.

Georgina Verbaan wist altijd welke richting ze op wilde en werkt inmiddels aan een aardig oeuvre. Over film zegt ze: “met z’n allen naar iets toewerken, een verhaal neerzetten met een begin en een eind. Nog los van de sfeer op de set; het eigen wereldje. Iemand omschreef het eens als een circusgevoel en dat vat het goed samen”.

Buitenbeentje met veelzijdige rollen

Georgina Verbaan is een einzelganger. Het spelen van een buitenbeentje gaat haar goed, maar de afgelopen jaren is Georgina gecast voor de meest uiteenlopende rollen. In de bioscoopfilm Amazones speelt ze een bijstandsmoeder die samen met een aantal vriendinnen terecht komt in een spiraal van bankovervallen. In de film Joyride speelt ze daarentegen een dame met een onverwacht creepy karakter. De film houdt het midden tussen een psychologische thriller en roadmovie. Het gaat over drie dames die een man gijzelen waarna alles nogal uit de hand begint te lopen.

Goede doelen en dierenwelzijn

Los van haar activiteiten voor de camera zet Georgina Verbaan zich fanatiek in voor een aantal goede doelen. Een van haar persoonlijke doelen is om een constructieve bijdrage te leveren aan het welzijn van dieren. Ze heeft een extravert, vrolijk karakter en laat een bijzondere indruk achter door haar veelal uitgesproken meningen over tal van uiteenlopende zaken.

Achter de schermen

In de toekomst wil Georgina Verbaan meer achter de schermen doen. Regisseren lijkt haar fantastisch, maar ze wil daarvoor meer bagage meenemen. Voorlopig is Georgina Verbaan in ieder geval nog lang niet uitgespeeld.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button