Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Georges Anthoon boeken

Georges Anthoon boeken

Georges Anthoon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Georges Anthoon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Georges Anthoon is directeur Human Resources, Interne Communicatie en Building & Facilities van AXA in België, een functie die hij voorheen ook bekleedde bij o.m. Belgacom, Coopers & Lybrand, Shell en AIB-Vinçotte. Daarnaast doceert hij aan de Vlerick Management School van de universiteit van Antwerpen en aan de KUB te Tilburg (Tias-Nimbas). In 2001 werd hij verkozen tot HR Manager van het jaar. Zijn boek talent in actie werd in België gekozen tot “managerboek van het jaar 2007”.

Met zijn presentatie in de vorm van een multimediale roadshow met film en muziek boeit en verrast hij zijn publiek. Nooit eerder liet een nog actieve manager en personeelsdirecteur zo openhartig binnenkijken in zijn arsenaal van persoonlijke levenswijsheden. In zijn presentatie reikt Georges Anthoon tactieken en strategieën aan om zelf je loopbaan te sturen in de richting die je wenst. Hij wijst op valkuilen en risico’s en geeft een overvloed tips en tricks om ze correct in te schatten. Tegelijk legt hij uit hoe je (werk)stress vermijdt en je privé-geluk op één lijn brengt met professioneel geluk. Ook geeft hij people managers richtlijnen op hun rol als talentontwikkelaar en carrièrecoach te optimaliseren. Een presentatie voor leidinggevenden, medewerkers en zij die hun privé-geluk willen vergroten.

Thema’s: Talent in actie; De people manager als talentontwikkelaar en carrièrecoach; Werk je geluk in de hand; Het maximaliseren van teamprestaties.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button