Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Geert Jan Derikx boeken

Geert Jan Derikx boeken

Geert Jan Derikx boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Geert Jan Derikx of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De in ‘s-Hertogenbosch geboren Geert Jan Derikx begon op zesjarige leeftijd met hockeyen op HC Den Bosch, omdat zijn oudere broer en vrienden uit de omgeving dezelfde sport beoefenden. Al snel bleek dat hij over bovengemiddeld talent beschikte. Hij doorliep alle vertegenwoordigende jeugdelftallen en kwam drie jaar uit voor Jong Oranje, waar hij ook nog eens aanvoerder was.

In mei 2002 debuteerde Geert Jan Derikx in Duitsland voor het Nederlands elftal in de wedstrijd tussen Olympisch kampioen Nederland en wereldkampioen Duitsland. Jarenlang was Geert Jan een vaste waarde in de Nederlandse verdediging. In zijn carrière kwam Geert Jan Derikx uit voor Klein Zwitserland, SCHC en Amsterdam. In 2010 en 2011 wordt Geert Jan met Amsterdam Nederlands kampioen.

Na zijn tweede kampioenschap stopte Geert Jan met zijn hockeycarrière en richt hij zich op zijn maatschappelijke carrière. Zo begon hij samen met zijn broer het bedrijf De Witte Pool en is hij Sales Manager Benelux bij Primagaz.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button