Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Geert Hoes boeken

Geert Hoes boeken

Geert Hoes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Geert Hoes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Geert Hoes is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Morris Fischer in de populairste soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast heeft hij gespeeld in Costa en zat hij in Wie is de Mol. Geert was te bewonderen in de serie Lotte en speelde de personage van Marc Cremers. Hij bereikte de finale van Sterren dansen op het IJs, seizoen 2007 op SBS6. Na afloop van Sterren dansen op het IJs is Geert te bewonderen geweest in het programma So You Wanna be a Popstar van SBS 6.

In mei 2007 was Geert Hoes samen met zijn schaatspartner Sherry uit Sterren dansen op het IJs te bewonderen in de Holiday on Ice show Romanza welke vanaf oktober tot januari 2008 in een aantal grote steden in het land te zien was.

Van januari 2010 tot januari 2013 was Geert het gezicht van wellness resort De Zwaluwhoeve.

Geert Hoes laat nu vooral als presentator en theaterpersoonlijkheid van zich horen. In 2011 presenteert hij het veelbesproken programma Wie wordt de 5e Topper bij SBS6 en samen met Karin Bloemen 100%TV in 2012. Ook was Geert bij RTL4 te zien en presenteerde hij in 2010 het lifestyleprogramma 4me en in 2012 het medische programma Lang zullen ze Leven. Geert Hoes speelde in 2013 één van de discipelen in de Paasvoorstelling The Passion van de EO.

In de theaters was hij te zien als de Markies van Carrabas in de familiemusical De Gelaarsde Kat en vorig seizoen speelde hij Klein Duimpje in de gelijknamige musical. Momenteel is Geert druk met de repetities voor de musical Eindeloos die in oktober 2013 in diverse theaters zal verschijnen, een emotionele musical die gaat over zelfdoding. Hierin kan Geert zich van een hele andere kant tonen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button