Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gaston Starreveld boeken

Gaston Starreveld boeken

Gaston Starreveld boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gaston Starreveld of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gaston Starreveld, beter bekend als de Sinterklaas van Nederland en de graag geziene Postbode van De Nationale Postcode Loterij, komt wekelijks menig huiskamer binnen met de Straatprijs.

Gaston, geboren in 1962 in Heemstede, de jongste uit het gezin, bezorgde op 12-jarige leeftijd de leraren op de MAVO grijze haren. Gaston was verre van een goede leerling. Op 18 jarige leeftijd was hij samen met Olav Mol, Formule 1 presentator, veelvuldig te zien als DJ in diverse discotheken. Alle twee gek op auto 19s, muziek en vrouwen.

Toen Gaston een jaar of twintig was werd hij, tijdens Haarlem Jazz, gespot door een medewerkster van Joop van den Ende. Dit resulteerde in een baan als voice-over voor het Rad van Fortuin. Met de bekende uitspraak…” en Gaston, wat hebben zij gewonnen” is Gaston bekend geworden als stem.

Jaren later heeft de Nationale Postcode Loterij Gaston een gezicht gegeven., Tijdens de recordshow van Martijn Krabbe, stond Gaston elke week weer midden in het publiek in zijn hokje. Vanaf dat moment was Gaston een bekend gezicht op televisie en heeft hij al diverse programma’s mogen presenteren voor De Nationale Postcode Loterij. Naast de loterij is Gaston ook te horen in diverse radio-tv commercials.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button