Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Garry Hagger boeken

Garry Hagger boeken

Garry Hagger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Garry Hagger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Garry Hagger werd als Gert Vanderhaeghe geboren in België. Al jong toonde al  Gert interesse voor de muziek. Hij werd trommelaar, worstelde met notenleer en koos als instrument de trompet. Amper 13 jaar en Garry brengt met zijn orkest ‘Poker’ nummers van The Beatles, Abba enz…

Garry volgt dictie- en zanglessen aan de muziekacademie in Sint Niklaas. Hij gaat steeds meer optreden, neemt in 1983 een eerste singel op en haalt de BRT Top-10. Hij wordt de vaste zanger bij een big band en daarna zanger-gitarist bij een dansorkest.

Hij zet z’n eerste stappen in de radio en TV-studio’s en z’n indrukwekkend stemgeluid wekt heel wat interesse bij de platenproducers uit die tijd. In 1991 schrijft Garry Hagger zich in voor de soundmix. Er komt reactie uit de platenwereld en Garry neemt het nummer ‘Ik zie met mijn ogen dicht’ op. De plaat slaat aan, maar de platenfirma gaat overkop. Pech!

Op aandringen van vrienden schrijft Garry zich in 1995 opnieuw in voor de Soundmix, waar hij als imitator van Rene Froger met het nummer ‘This is the moment’ glansrijk wint. De Nederlandse vertaling ‘Het allermooiste’ wordt zijn eerste nummer 1 hit in Vlaanderen. De carriere van Garry Hagger zit in een stroomversnelling.

Met meer zelfvertrouwen dan ooit schrijft Garry in voor Eurosong 1996 (De Gouden Zeemeermin) en wordt geselecteerd. Garry wordt vierde met de unanieme commentaar: de beste stem… hij wordt in enkele maanden tijd een vaste waarde in de Vlaamse showbusiness. In 1996 wordt een eerste full-CD aan de pers voorgesteld. Zijn zomersingel: ‘Als de zon verschijnt’ krijgt het weer tegen, maar komt toch in de Vlaamse Top 10. Maar full-CD nr nummer 2 ‘My Life’ en een TV Special doen Vlaanderen opnieuw warm lopen voor de man met de ‘stem als een klok’.

Ieder weekend rijdt Garry met plezier van podium naar podium, het publiek nog steeds verrassend met zijn ‘live’-prestaties. Ondertussen wordt aan full-CD nummer 3 gewerkt: ‘Las Vegas’ spreekt voor de inhoud. In 1998 komt zijn show op TV. ‘Copacabana’, ‘I’ll never fall in love again’, ‘The Summerwind’ en vele anderen.

1999 : ‘South of the Border’, full-CD nr 4 ruikt naar Country, een muziekstijl die Garry Hagger aanspreekt en liedjes die hij met veel enthousiasme brengt.

2000 : Garry gaat de ‘slow’ weg op met een volledige CD heerlijk romantische nummers. Hij komt ermee op de eerste plaats in de full-CD verkoop in Vlaanderen. In September verschijnt Romantic Slows – Deel 2.

2001 : september : Sony brengt de full CD “Perfect Moment” uit. Een veelzijdige, warme stem in harmonie met harpen en violen van een live-orkest… dat is flirten met romantische melodie�n, genieten van reggae-ritmes en uitbundig swingen!

2003 : Garry Hagger verrast z’n publiek met een Nederlandstalige versie van het klassieke stuk “Caruso”.

2004 : Garry verrast voor- en tegenstander van zijn ongelooflijk zangtalent ; Tijdens “Eurosong” brengt hij samen met Tars Lootens een kippenvelmoment wanneer hij enkel door diens begeleiding op piano het nummer “I will choose you” brengt; Hij krijgt het respect van de voltallige jury en de TV-kijkers in Vlaanderen.

2005 : “Ik heb de hele nacht liggen dromen” Origineel een nummer van de Nederlander Wolter Kroes, wordt door Garry Hagger in Vlaanderen uitgebracht . Het is een voltreffer van formaat . Tijdens de hele zomer is Garry te gast in verschillende tv- en radioprogramma’s met dit nummer . Alle feesttenten en bal’s worden in gang geschoten met deze ambiancemaker . Deze single wordt dan ook aanzien als de grootste ambiance-single van deze zomer.

2006 : In navolging van het grote succes in 2005 staat Garry’s agenda bijna volledig volgeboekt; Deze keer pakt hij uit met een cover van Vicky Leandros. Het liedje “Apres toi” wordt omgetoverd tot “Zonder jou”. Een tekst geschreven door Mieke en een schitterend arrengement gemaakt door Alain Van Zeveren.

2007 : Net tijdens de jaarwisseling brengt Garry een single op de markt in duet met Pino Baresi . “Miserere” is de titel van een fantastisch lied dat Garry en Pino al verschillende keren live hadden gebracht op enkele evenementen ; De reacties waren telkens van die aard dat er besloten werd om dit nummer op cd te zetten . Wederom tekende Alain Van Zeveren voor het arrangement . Een vocaal uniek stuk in het Italiaans.

2008 : “De kracht van de liefde”, het nieuwe album van Garry komt op de markt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button