Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gangthelabel boeken

Gangthelabel boeken

Gangthelabel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gangthelabel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gangthelabel aka Belgium’s Finest is één van de meest verfrissende opkomende hiphop-acts van Europa, gevormd door Dries ‘Pretty Boy Dro’ Overmeire, Aswin ’95 Kuston’ Van de Cotte & Dennis ‘Syzzurp’ Pimenta. Sinds kleins af waren de boys gepassioneerd door het Hiphop-genre, wat zich uiteindelijk een aantal jaar geleden begon te uiten in zelfgemaakte songs en videoclips op YouTube.

Nog steeds volledig self-made en independent wisten ze over de jaren een indrukwekkend palmares te verzamelen, met daarop een aantal grote Belgische festivals als Pukkelpop, Laundry Day en de Lokerse Feesten. Vorige zomer mochten ze daar ook het beruchte Splash! Festival in Duitsland aan toevoegen, waar ze speelden naast internationale headliners als Post Malone, Rae Sremmurd en Gucci Mane. In eigen land verzorgden ze de support shows voor o.a. Travi$ Scott, Big Sean, Chance The Rapper en Kid Ink.

Hun energieke live-shows en kwaliteitsvolle videoclips barsten van de swag en positive vibes. Met bijna 2 miljoen views op hun YouTube-kanaal en meer dan 1 miljoen Spotify-streams voor hun debuut-mixtape ‘Muzik’, ziet de toekomst er veelbelovend uit. In 2018 brachten ze respectievelijk Volume 1 en Volume 2 van hun 3PACK series uit, samen opnieuw goed voor al bijna 100.000 streams op Spotify alleen.

Gesteund door hun toegewijde fanbase zijn ze vastberaden om een versnelling hoger te schakelen. Meer muziek, meer clips, meer samenwerkingen,… Join the wave right now!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button