Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Game Experience boeken

Game Experience boeken

Game Experience boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Game Experience of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Game Experience boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van een Game Experience. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

PlayStation 3 Experience

Bij deze luxe PS3 pods is er voor iedereen wel wat wils! Of je nu op zoek bent naar een racespel, een denkspel of toch misschien een platform spel? Naar welke genre je ook zoekt, de PlayStation 3 heeft het allemaal. Alle spellen kunnen geregeld worden, het kan dus zo gek als je het zelf wilt! Dankzij de hoge grafische kwaliteit van de PS3 in combinatie met de 46-inch LED schermen kun je de beste grafische beelden verwachten.

Retro Experience

Voor de mensen die altijd al weer eens terug wilden gaan naar de tijd dat gaming net op komst was, is er Retro Gaming. Alle populaire spellen uit de jaren ’80 zijn aanwezig! Misschien herinner je je nog het spel Duck Hunt op de Nintendo? Of het klassieke pingpong spel? Alle spellen uit de oude doos zijn aanwezig om er een geweldige dag van te maken. Laat oude tijden herleven met de meest popu­laire games uit de jaren ’80!

Wii Sports Experience

Bij deze Wii Sports Experience kan zowel jong als oud zich uitleven met tennis, bowling, honkbal of golf. Dit is allemaal zeer goed te volgen op de HD LED 46-inch schermen die erbij geleverd worden. Dankzij de multiplayer mode kunnen er tot wel acht man gelijk spelen. Het zal je verbazen hoe snel de tijd vliegt als je de controller eenmaal hebt. Verder is het verstandig om een handdoek mee te nemen – het is tenslotte sporten!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button