Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gaite Jansen boeken

Gaite Jansen boeken

Gaite Jansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gaite Jansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gaite Jansen boeken voor een evenement

Gaite Jansen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Gaite Jansen

Gaite Jansen wordt gezien als één van de meest veelbelovende acteertalenten van haar generatie. Ze volgde de acteursopleiding op de Toneelacademie Maastricht en debuteerde op het witte doek in ‘Lover of Loser’. Ook was ze te zien in de succesvolle dramaserie ‘In Therapie’ en bioscoopfilms als ‘Schemer’ en ‘Sonny Boy’.

Gaite speelde de vrouwelijke hoofdrol in ‘170 Hz’, over twee dove tieners die samen voor het eerst de liefde ervaren. Voor haar rol in ‘170 Hz’ werd ze genomineerd voor het Gouden Kalf voor Beste Actrice. Ook was ze te zien in de Nederlandse films ‘Lotus’, ‘Met Donker Thuis’, ‘Supernova’ en de boekverfilming van ‘Hoe Duur Was de Suiker?’, over twee halfzusjes in het 18e-eeuwse Suriname.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button