Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gaby van Nimwegen boeken

Gaby van Nimwegen boeken

Gaby van Nimwegen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gaby van Nimwegen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Na vele jaren in het buitenland te hebben doorgebracht is Gaby van Nimwegen sinds 2013 weer terug bij RTL. Naast haar werk als presentatrice deed ze achter de schermen veel ervaring op als producer, en was ze betrokken bij het ontwikkelen van diverse TV-formats.

Gaby van Nimwegen boeken voor een evenement

Gaby van Nimwegen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Gaby van Nimwegen

Op haar 20e vertrok Gaby naar Milaan voor haar werk als model. In de jaren daarna werkte ze veel voor modebladen en liep ze modeshows in binnen- en buitenland. Tijdens de Miss World verkiezing in Zuid Afrika presenteerde Gaby van Nimwegen een special over de verkiezing voor de Zuid Afrikaanse zender M Net. Samen met Miss Duitsland presenteerde ze een item over de Miss World verkiezing voor de Duitse zender Pro 7.

Na haar TV optredens als Miss Nederland wordt zij gevraagd door Joop van den Ende om als presentatrice voor de Nederlandse TV te komen werken. In de jaren daarna presenteerde zij veel verschillende spelprogramma’s. Naast haar presentatiewerkzaamheden bij de zenders Yorin, Veronica, RTL 4 en 5 en SBS was Gaby ook lange tijd te zien als actrice in verschillende series in Nederland.

Ook in het buitenland is Gaby vele jaren te zien als presentatrice. Zo presenteerde zij voor de Venezolaanse zender The Sun Channel een reisprogramma. Ook presenteerde zij op Aruba het Arubaanse nieuws in het Nederlands. Bij het Arubaanse nieuws verzorgde Gaby niet alleen de presentatie, maar was zij ook betrokken bij de productie.

Gaby heeft buiten haar TV werkzaamheden diverse psychologie-opleidingen gevolgd aan verschillende universiteiten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button