Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Gaby Blaaser boeken

Gaby Blaaser boeken

Gaby Blaaser boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Gaby Blaaser of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Gaby Blaaser speelde verschillende rollen in TV-series zoals Onderweg naar Morgen, SpangaS, Zeg ‘ns AAA en Flikken Maastricht. Daarnaast schitterde ze op het witte doek in de films SpangaS op Survival, Alibi, Pennys Shadow, Snuf de Hond en Gangster Boys. Tegenwoordig is Gaby erg actief als influencer op social media.

Gaby Blaaser boeken voor een evenement

Gaby Blaaser is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is de kleindochter van acteur Jan Blaaser, die bekend is van ‘Zeg ‘ns Aaa’ en ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’.

Actrice in TV-series en films

In 2006 maakte Gaby haar debut als actrice in de rol van Manon in de soap Onderweg naar Morgen. Daarna werd ze bekend door haar rollen in onder andere Flikken Maastricht, Zeg ‘ns AAA en de jeugdsoap SpangaS. Gaby vertolkte van 2007 tot 2010 de rol van Jolé van Haagendoorn in SpangaS en speelde in de gelijknamige jeugdfilm SpangaS op Survival. De film werd bekroond met de Gouden Film, een onderscheiding voor het behalen van 100.000 bezoekers. Van 2014 tot 2016 speelde Gaby Blaaser de rol van Sacha Kramer in Goede Tijden Slechte Tijden.

Presentatrice en DJ op dance events

Multitalent Gaby presenteerde ook de Jetix Mega Talent Show en bij RTL de programma’s Lifestyle Experience, CampingLife en Dance Code. Daarnaast was te ook te boeken als DJ. Ze draaide onder andere op Apenkooi Beestenboel in de Westerunie en opende op het Amsterdam Dance Event de Smirnoff Ice Cube op het Leidseplein in Amsterdam. In Dance Code dook ze in de wereld van de dance en bracht ze de laatste nieuwtjes uit het uitgaanscircuit.

Tegenwoordig is Gaby Blaaser erg actief als influencer op social media. In 2020 is ze te zien in De Bachelorette op RTL Videoland.

Reclamecampagne met Gaby Blaaser

Gaby Blaaser inhuren als voice-over, model of presentatrice

Gaby Blaaser werkte ook mee aan een commercial voor Laser Vision. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button