Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Funky Risotto boeken

Funky Risotto boeken

Funky Risotto boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Funky Risotto of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Funky Risotto party DJ’s pakken uit. Extra Large opblaas microfoons vliegen rond, met vele andere attributen en dat alles met een hoog ameezing feest gehalte!

Funky Risotto neemt zichzelf vooral niet te serieus, maar het feesten des te meer! Geef deze heren een Jäger en een compressor en de pret kan beginnen. Vanaf minuut één vliegen de opblaasmicrofoons en partytricks je om de oren en staat de partymachine op standje ‘are you nuts’.

De muziek gaat, net als het publiek, van links naar rechts maar het belangrijkste is: je kunt ze állemaal meezingen! Nieuwe hit, gouwe ouwe of guilty pleasure: Je hebt je opblaasmicrofoon keihard nodig! De interactieve waanzin van de Ameezing Funky Risotto Show zet iedere kroeg, feesttent en plein op zijn kop, ongeacht hoe groot of klein.

In 2016 begonnen als excuus voor een gratis wintersport en daar de liefde voor Jäger en opblaasmicrofoons ontdekt. Sindsdien hebben de boys, gewapend met hun mobiele en vierloops ’opblaasmicrofoonkanon’ een spoor aan ’crowdsurfende air-gitaar spelende enthousiastelingen’ achtergelaten op festivals als Solar, Amsterdam Open Air, Valhalla, Dutchweek, Mystic Garden en natuurlijk ontelbaar veel dorpsfeesten, bedrijfsevenementen en studentenfeesten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button