Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frits Barend boeken

Frits Barend boeken

Frits Barend boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frits Barend of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frits Barend is televisie- en radiopresentator, columnist en redacteur. Hij werd landelijk bekend door zijn talkshow ‘Barend & Van Dorp’, die hij samen met Henk van Dorp presenteerde.

Frits Barend boeken voor een evenement

Frits Barend is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Frits Barend

Frits Barend was van 1972 tot 1986 redacteur bij het weekblad Vrij Nederland en van 1987 tot 1996 bij de Nieuwe Revu. In de jaren ’90 begon ‘Barend & Van Dorp’ als wekelijks sportprogramma, maar groeide al snel uit tot een veel bekeken dagelijkse talkshow. De laatste uitzending van het populaire programma was in 2006. Ook de uitzendingen van ‘Villa BVD’ tijdens het EK en WK voetbal waren een groot succes.

Het Gesprek

In 2007 begon Frits Barend met de TV-zender Het Gesprek. Samen met zijn dochter Barbara Barend lanceerde hij het sportmagazine Helden, en presenteerde hij het programma ‘Barend & Barend’. Zo nu en dan laat hij zich verleiden tot voetbal-analyticus bij verschillende omroepen.

Frits Barend is te boeken als:

Dagvoorzitter
Discussieleider
Panellid

Frits Barend boeken
Frits Barend boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button