Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Freddy Birset boeken

Freddy Birset boeken

Freddy Birset boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Freddy Birset of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Freddy Birset is een bijzondere vakman met een warme innemende persoonlijkheid. Hij vertolkt als geen ander de mooiste Franse liedjes. Deze zanger, schrijver en componist vierde onlangs zijn zestigste verjaardag.

Meer dan 40 jaar staat Freddy Birset op de planken. Hij zong als gitarist bij het orkest van Rocco Granata.

Daarna volgde 4 jaar croonen met een big band. In de jaren 80 buigt Freddy zich voor en over het Franse chanson. Hij deed het solo, in trio en zelfs met het Metropoolorkest (NL).

Vanaf 1995 nam Piet Roelen Freddy Birset onder zijn vleugels:

204 concerten met Helmut Lotti, 2 solo tournees in Duitsland, Denemarken, Finland,concerten in Europa, Amerika, Canada en Cambodja.

In 2002 liet men SOUVENIRS DE FRANCE los op de wereld via België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland en canada.Het CD album CHAMPS ELYSEES werd nummer 4 in Denemarken.Freddy kreeg goud en platina voor meer dan 40 000 verkochte exemplaren. INCH ALLAH werd in Nederlandstalige versie een radiohit in Vlaanderen.

In 2005 werd het album MERCI MA VIE voorgesteld in de Crazy Horse in Parijs. Freddy was daar eerder geweest.

In 2007 maakt Freddy de speciale muziekproductie BIM BIM.
Broeder Jacob is een oud en bekend kinderliedje. Freddy Birset componeert een bossa nova bewerking. Hij maakt er een wereldnummer van in 10 talen. Pianist MICHEL BISCEGLIA doet de productie. Tamara Maria zorgt voor een prachtige tweede stem.

Rony Verbist speelt accordeon, Werner Lauscher contrabas, Patrick Deltenre gitaar, Yves Baibay drums en Frank Michiels percussie. Naast Nederlands en Zuid Afrikaans vind je een Franse, Engelse, Portugese, Spaanse, Italiaanse, Duitse en Deense versie op de cd BIM BIM.

2008
Freddy heeft plannen. 2 nieuwe muziektheaterproducties staan op stapel CHANSONS A LA CARTE XXL met strijkerkwartet en
CAFE COOL met het JAN MUES QUARTET. CROICHANTERIE BIRSET en BISTRO BIRSET zijn conceptproducties voor speciale gelegenheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button