Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fred van Leer boeken

Fred van Leer boeken

Fred van Leer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fred van Leer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fred van Leer boeken voor een evenement

Fred van Leer is voor is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Fred verzorgt onder andere make-overs, visagie en arrangementen op maat.

Wie is Fred van Leer

Fred van Leer is vanaf zijn 25e werkzaam als stylist. Hij verzorgt voor vele artiesten, TV-programma’s, tijdschriften en presentatoren de styling. Zijn werkzaamheden en persoonlijkheid blijven niet onopgemerkt door de media. Sinds 2009 wordt Fred regelmatig gevraagd om aan TV-programma’s mee te werken.

Deskundig advies en stijlcoach

Fred van Leer geeft regelmatig als deskundige zijn mening in RTL Boulevard. Ook werkt hij mee aan X-Factor I en II. Hij is de kledingstylist van het eerste seizoen van Dames in de Dop. Aan het derde seizoen van de succesvolle serie werkt hij mee als docent. In Holland’s Next Topmodel vervult Fred van Leer de rol van coach voor de modellen.

TV-stylist en presentatie

In 2012 krijgt Fred van Leer zijn eigen programma bij RTL5, Shopping Queens. Kandidaten gaan met elkaar de strijd aan om de best geklede persoon. Fred geeft commentaar op de aankopen en beslist uiteindelijk welke kandidaat de Shopping Queen van de week is. In 2015 presenteert hij het programma Shopping Queens VIPS.

Ook neemt hij deel aan Ranking the Stars en is hij te gast in de TV-programma’s Chantal blijft slapen, Risky Rivers en Oh, wat een jaar! In 2017 doet Fred van Leer mee aan de webserie Jachtseizoen van StukTV, en wordt hij derde. Tevens is hij te zien in het RTL4-programma Een goed stel hersens. Het jaar daarop presenteert hij de vernieuwde serie Say Yes To The Dress Benelux en Alles uit de kast op TLC. In 2019 werkt Fred van Leer mee als lifestyle-deskundige bij 6 Inside.

Veelzijdige arrangementen

Fred is een veelzijdige stylist die graag elke opdracht vanuit een ander perspectief benadert. Vanwege zijn achtergrond en ervaring kan hij zich dan ook in elke opdracht inleven. Fred verzorgt workshops op locatie, geeft advies en is op aanvraag personal shopper.

Reclamecampagnes met een bekende stylist

Fred van Leer inhuren als presentator of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Fred van Leer boeken
Fred van Leer boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button