Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frans Rutten boeken

Frans Rutten boeken

Frans Rutten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frans Rutten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In deze presentatie wordt aan de hand van boeiende beelden een enerverend beeld geschetst van de luchtvaartwereld. De toehoorders worden meegevoerd in de spanning van de cockpitgesprekken vlak voor rampen etc. Het beslissen onder grote druk, voorkomen dat emotie de overhand krijgt en het omgaan met paniek lopen als een rode draad door deze soms adembenemende presentatie.

Frans Rutten is medisch specialist anesthesiologie en heeft zich de laatste twintig jaar als eerste in Nederland geheel toegelegd op de spoedeisende geneeskunde. Hij heeft op dit gebied vele voordrachten gehouden over de gehele wereld en heeft diverse internationale publicaties op zijn naam staan. Hij is 10 jaar als medisch hoofd van de Afdeling Spoedeisende Hulp werkzaam geweest in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam, heeft de Traumahelikopter in Rotterdam opgezet en is daar 7 jaar als medisch coördinator aan verbonden geweest. Sinds 1997 is hij zelfstandig ondernemer.

Thema’s: Lessen uit de luchtvaart – Rampen: Waarom leren wij er niet van? – Letselschade: Voorkomen is beter dan genezen.

U kunt Frans Rutten boeken als: spreker.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button