Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frans Croonenberg boeken

Frans Croonenberg boeken

Frans Croonenberg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frans Croonenberg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op jeugdige leeftijd begon Frans Croonenberg uit Gulpen al met optredens op diverse talentenjachten en zong hij in diverse dansorkesten. Op 17 jarige leeftijd formeerde hij met enkele vrienden een eigen orkest The Singing Stars. Met deze band schreef hij zich in voor het Cabaret der onbekende van de toenmalige Radio Luxemburg. Hier behaalde hij en zijn band de derde plaats en eindigde net achter Lenny Kuhr. Deze plaatsing resulteerde in het uitbrengen van twee singels, geproduceerd door Phonogram, te weten “dat wou je niet Sofie” en “Die tango met jou”.

Na een pauze van enkele jaren besloot Frans weer te beginnen met solo optredens veelal met Duitstalig repertoire. Optredens door heel Limburg, maar ook in België, Duitsland en Oostenrijk volgen met als hoogtepunt het optreden op de Plaza Mallorca op het eiland Palma Mallorca en Pineda del Mar in Spanje. Het Duitstalige repertoire lag Frans echter nog steeds na aan het hart wat resulteerde in een 4 track CD single “Bella Luna” uitgebracht hartje zomer. Met deze track behaalde hij een 6e plaats op de schlagerparade van de Duitstalige Belgische radiozender BRF.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button