Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Franklin Brown Dance Party boeken

Franklin Brown Dance Party boeken

Franklin Brown Dance Party boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Franklin Brown Dance Party of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

THE FRANKLIN BROWN DANCE PARTY

Dé finale-act

om een avond swingend af te sluiten. Nu

NOG STRAKKER, NOG SPETTERENDER, NOG OPZWEPENDER

Een seventies party met: Mister Powervoice FRANKLIN BROWN

De songs uit het soul- en motowntijdperk

zijn tijdloos, maar mogen vandaag de dag pittiger, opzwepender en sneller. Helemaal hip zijn de legendarische classics van toen in een hipper jasje met de sound van nu.
Franklin brengt ze, de onvergetelijke nummers als Get Ready, Disco Inferno, Proud Mary, Ain’t no mountain hight enough, Ain’t no stoppin’us now, Love Train (medley), Love Come Home en een spetterende Motwon-medley.

Franklin Brown:

een artiest met een schitterend stemgeluid, een geweldige uitstraling én… de juiste swing vanuit de heupen. Maar ook een opmerkelijk komisch talent, een sympathieke persoonlijkheid, een warm mens. Een artiest die leeft voor zijn publiek, interactie zoekt en het altijd vindt. Aangevuld met vier bloedmooie danseressen is de act superspectaculair en meer toegankelijk voor het grote publiek dan ooit. The Franklin Brown Dance Party zit boordevol soul, disco en motown. Sleutelwoorden zijn dan ook dynamisch, jong en toegankelijk, en niet alleen voor dames: de vier sexy dancing queens maken de show ook voor heren zeer aantrekkelijk!

Het vijftal

neemt het publiek mee terug naar de jaren ’70. Een groot deel van het repertoire is herarrangeerd en klinkt vetter dan ooit. De half uur durende show is cool, sexy en dynamisch en brengt voor ieder wat wils.

The Franklin Brown Dance Party:

EEN HALF UUR FEEST!

EEN HALF UUR KNALLEN!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button