Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frank van Etten boeken

Frank van Etten boeken

Frank van Etten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank van Etten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frank van Etten boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Frank van Etten zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Frank van Etten

Frank van Etten is inmiddels al ruim 20 jaar actief in de muziekwereld. Zijn debuutsingle ‘Leef als een zigeuner’ werd een grote kroegenhit, waarvoor de volkszanger meteen een gouden plaat in ontvangst mocht nemen.

Al op 12-jarige leeftijd begon Frank met zingen. Hij nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaak eerste werd. Frank volgde ondertussen ook zang- en danslessen. Door zijn vader kwam hij tijdens een van zijn optredens in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink, die eerder songs schreven voor onder andere André Hazes en Corry Konings. Met dit duo nam Frank zijn eerste nummers op en sleepte meteen zijn eerste platencontract binnen. Zijn debuutalbum ‘De weg naar geluk’ ging meer dan 20.000 keer over de toonbank. Er volgden in de loop der jaren nog vier albums en Frank zong duetten met artiesten als Sugar Lee Hooper, Jacques Herb en R&B-zanger Brace.

Inmiddels heeft hij zijn eigen studio, waarin hij niet alleen liedjes schrijft voor zichzelf, maar ook voor veel collega-artiesten onder wie Rob Zorn en Jacques Herb. Ook nieuw talent wijst Frank graag de weg in muziekland.

De videoclip van ‘Leef als een zigeuner’ zijn al meer dan een half miljoen keer bekeken op YouTube en ook uit de volle agenda met optredens blijkt nog steeds dat Frank razend populair is. In Assen werd zelfs een café naar de sympathieke zanger vernoemd: het Frank van Etten Zing Mee Café.

In samenwerking met producer Edwin van Hoevelaak bracht Frank zijn 6e album uit, met daarop de single ‘Geef mij vannacht’. Het album is meer volwassen en moderner, en iets meer pop. Maar het blijft volks zoals Frank van Etten altijd heeft gedaan en waar ook zijn hart ligt, zeg maar levenspop!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button