Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frank Lammers boeken

Frank Lammers boeken

Frank Lammers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank Lammers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frank Lammers is met name bekend vanwege zijn rol als Michiel de Ruyter in de gelijknamige speelfilm uit 2015. Ook speelt hij de rol van Ferry Bouman in de Netflixserie Undercover (2019) en acteert hij als de familieman in de Jumbo commercials. In 2020 heeft hij de première als maker van de eerste Nederlandse ‘coronaproof’ film.

Frank Lammers boeken voor een evenement

Frank Lammers is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Frank Lammers.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Frank Lammers corona film

Frank Lammers regisseert en speelt tevens de hoofdrol in ‘Groeten van Gerri’, een nieuwe film die zich afspeelt tijdens de coronacrisis. De film gaat over scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (de rol van Frank Lammers). Zoals zovelen in Nederland is Gerri door de coronavirus lockdown genoodzaakt om thuis te werken en online les te geven. Tijdens een van zijn virtuele lessen vergeet hij een broek aan te trekken, en gaat hij ongewenst viral in zijn witte onderbroek. Ook Sanne Langelaar, Heddy Lester, Martin van Waardenberg, Fedja van Huêt, Kees Boot en Viggo Waas spelen een rol in ‘Groeten van Gerri’.

Biografie Frank Lammers

Frank studeerde in 1995 af aan de toneelschool van Amsterdam. Daarna schreef en regisseerde hij in 1998 de korte film Kort Rotterdams: Temper, Temper. In deze film speelden zijn goede vriend Fedja van Huêt en de toen nog onbekende Halina Reijn en Monic Hendrickx. Lammers maakte in datzelfde jaar zijn debuut in de Route 2000-film Fl 19,99 in een korte rol als dakloze. In 2000 kreeg hij een grotere rol in de film Wilde Mossels. Tijdens het draaien raakte Lammers goed bevriend met regisseur Erik de Bruyn en acteur Fedja van Huêt.

Filmacteur

Frank Lammers bouwde verder aan een carrière als filmacteur, met als uitschieters De Enclave, waarvoor hij een Gouden Beeld ontving voor zijn rol van Bosko, en De dominee, waarin hij de rol van kickbokser Adri speelde.

Creatieve duizendpoot

Uiteindelijk heeft Frank Lammers zich ontwikkeld tot een duizendpoot en is onder meer te zien op het toneel, in reclamefilms, televisieseries en korte films. Zo kwam hij vanaf 2006 veelvuldig voor in sketches van Koppensnellers als Guus uit Goes, politieagent van Aruba (met betrekking tot de zaak-Natalee Holloway) en Edwin de Roy van Zuydewijn. In 2006 kreeg Frank een Gouden Kalf voor zijn hoofdrol in Nachtrit.

Onderscheidingen

In 2017 werd zijn filmregiedebuut Of ik gek ben bekroond met de prijs voor beste speelfilm op het Footcandle International Film Festival in de Amerikaanse staat North Carolina. In datzelfde jaar ontving hij ook de Cultuurprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant vanwege “zijn grote en bijzondere prestaties en verdiensten voor de cultuur in Noord-Brabant”.

Reclamecampagnes

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Dagen van Goud – de titelsong van de film ‘Groeten van Gerri’. Frank Lammers zingt de titelsong van de nieuwe speelfilm waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Naast ‘Dagen van Goud’ zijn er nog twee nummers speciaal gemaakt voor de film. Guus Meeuwis zingt het lied ‘Alleen’ en Diggy Dex maakte ‘Helden’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button