Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frank Lammers boeken

Frank Lammers boeken

Frank Lammers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank Lammers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frank Lammers werd bekend door zijn rol als Michiel de Ruyter in de gelijknamige film uit 2015. Ook speelt hij de rol van Ferry Bouman in de Netflixserie Undercover (2019) en acteert hij als de familieman in de Jumbo commercials. In 2020 had hij de primeur als maker van de eerste Nederlandse ‘coronaproof’ film.

Frank Lammers boeken voor een evenement

Frank Lammers is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Frank Lammers corona film

Frank Lammers regisseert en speelt tevens de hoofdrol in ‘Groeten van Gerri’, een film die zich afspeelt tijdens de coronacrisis van 2020. De film gaat over scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (de rol van Frank Lammers). Zoals zovelen in Nederland is Gerri door de coronavirus lockdown genoodzaakt om thuis te werken en online les te geven. Tijdens een van zijn virtuele lessen vergeet hij een broek aan te trekken, en gaat hij ongewenst viral in zijn witte onderbroek. Ook Sanne Langelaar, Heddy Lester, Martin van Waardenberg, Fedja van Huêt, Kees Boot en Viggo Waas spelen een rol in Groeten van Gerri.

Wie is Frank Lammers

Frank Lammers studeert in 1995 af aan de toneelschool van Amsterdam. Daarna schreef en regisseerde hij in 1998 de korte film ‘Kort Rotterdams: Temper, Temper’. In deze film speelden zijn goede vriend Fedja van Huêt en de toen nog onbekende Halina Reijn en Monic Hendrickx. Frank maakt in datzelfde jaar zijn acteerdebuut in de Route 2000-film ‘Fl 19,99’, in een korte rol als dakloze. In 2000 volgt een grotere rol in de film ‘Wilde Mossels’.

Filmacteur

Frank Lammers bouwt verder aan een carrière als filmacteur, met als uitschieters ‘De Enclave’, waarvoor hij een Gouden Beeld ontving voor zijn rol van Bosko, en ‘De Dominee’, waarin hij de rol van kickbokser Adri speelde.

Creatieve duizendpoot

Uiteindelijk heeft Frank Lammers zich ontwikkeld tot een duizendpoot. Hij is onder meer te zien op het toneel, in reclamefilms, televisieseries en korte films. Zo komt hij vanaf 2006 regelmatig voor in sketches van Koppensnellers als Guus uit Goes, politieagent van Aruba (met betrekking tot de zaak-Natalee Holloway) en Edwin de Roy van Zuydewijn. Voor zijn hoofdrol in ‘Nachtrit’ kreeg Frank in 2006 een Gouden Kalf.

Onderscheidingen

In 2017 werd zijn filmregiedebuut ‘Of Ik Gek Ben’ bekroond met de prijs voor beste speelfilm op het Footcandle International Film Festival in de Amerikaanse staat North Carolina. In datzelfde jaar ontving hij ook de Cultuurprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant vanwege zijn bijzondere prestaties en verdiensten voor de cultuur in Noord-Brabant.

Reclamecampagnes met een bekende acteur

Frank Lammers inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Dagen van Goud – de titelsong van de film ‘Groeten van Gerri’. Frank Lammers zingt de titelsong van de nieuwe speelfilm waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Naast ‘Dagen van Goud’ zijn er nog twee nummers speciaal gemaakt voor de film. Guus Meeuwis zingt het lied ‘Alleen’ en Diggy Dex maakte ‘Helden’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button