Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frank Galan boeken

Frank Galan boeken

Frank Galan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank Galan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frank Galan werd ontdekt in 1994 tijdens de Soundmixshow in België. Gedreven door de Spaanse muziek zette hij een prachtige Julio Iglesias imitatie neer en werd prompt tweede. België en Nederland, maar ook de Duitstalige landen vielen voor de charmes van zijn opvallende verschijning. Mede door zijn professionele, joviale opstelling, zijn fans en publiek die hij naar waarde weet te schatten, doet hij menig hart ontroeren.

Spanje en Frank Galan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn romantische stem lijkt onwaarachtig goed op die van Julio Iglesias zelf. De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat Frank Galan een zeer geliefd artiest is op diverse evenementen in binnen- en buitenland.

Zijn debuut in de Soundmixshow betekende voor Frank Galan het begin van een glansrijke carrière. De hitsingle ‘El Bandido’ bestormde in 1995 meteen de Nederlandse hitlijsten. Ook met de opvolger ‘Maria, Reina del Mar’ bereikte hij de Nederlandse Top 10. Na zijn Spaanstalige debuutalbum ‘Pasiones’ verraste Frank Galan menig publiek door zijn uitgesproken stemtimbre en muzikaal talent. Inmiddels mag hij zich rekenen tot de absolute top in het artiestencircuit.

Frank Galan is een warme persoonlijkheid met klasse en grote sympathie. Mede door zijn studies als tolk-vertaler en zijn lange verblijf in Spanje beheerst hij een vijftalig repertoire. Hij zingt zowel in het Nederlands als in het Spaans, Frans, Engels en Duits en brengt songs van artiesten als Neil Diamond, Jacques Brel en Julio Iglesias. Frank Galan is een veelgevraagde artiest tijdens bedrijfsfeesten, gala-diners, bruiloften en open-air events.

Ook in het buitenland wordt Frank Galan met open armen ontvangen. Hij wordt jaarlijks geboekt voor de prestigieuse concerttournee Traum-Melodien der Volksmusik, een nationale Duitse tournee met minstens 45 concerten per jaar. Zijn Julio Iglesias vertolkingen scoren immens goed bij het internationale publiek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button