Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frank de Boer boeken

Frank de Boer boeken

Frank de Boer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank de Boer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frank de Boer, oud-aanvoerder van Ajax, Barcelona en het Nederlands Elftal is recht door zee, heeft zijn hart op de tong en is altijd strijdvaardig. De man die als eerste Nederlander meer dan 100 interlands voor Nederland speelde (112 keer) heeft in zijn leven bijna elke prijs gewonnen die als voetballer te winnen valt. Op clubniveau pakte hij onder andere met Ajax de Champions League en met Barcelona de Spaanse titel.

De Boer debuteerde voor Ajax op zijn 18e in 1988 en is sindsdien onomstreden gebleven bij elke club waar hij speelde. Na Ajax speelde Frank de Boer onder andere bij Barcelona, Galatasary en Glasgow Rangers om uiteindelijk in Qatar zijn lange carrière rustig af te bouwen. Na zijn actieve carrière als voetballer is Frank de Boer het trainersvak ingestapt. Hij behaalde (na onder meer stage te hebben gelopen bij Ajax) zijn trainersdiploma, Coach Betaald Voetbal.

Na ervaring opgedaan te hebben bij de A1 van Ajax en als assistent van Bert van Marwijk bij het Nederlands Elftal is Frank sinds december 2010 hoofdcoach van Ajax 1, waar hij na dit seizoen zal gaan vertrekken. Direct in zijn eerste seizoen weet hij de titel met Ajax in de wacht te slepen en daarna nog 3 achteraan.

Frank de Boer vormt met zijn broer Ronald de Boer een uniek duo in de vaderlandse sportgeschiedenis. Hun karakteristieke stemgeluid, Hollandser dan Hollandse uitstraling en openheid van karakter hebben velen geïnspireerd. Bovendien staat de welbespraaktheid van de twee in professionele kringen buiten kijf. Zo hebben de twee al eens een prijs ontvangen van de Nederlandse Sport Pers (De NSP prijs) vanwege het feit dat Frank en Ronald de Boer niet alleen na successen, maar ook na teleurstellingen altijd als eerste en in heldere bewoordingen de pers te woord stonden.

Frank de Boer boeken
Frank de Boer boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button