Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frank Ashton boeken

Frank Ashton boeken

Frank Ashton boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank Ashton of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frank Ashton deed in 2019 mee aan het programma The Voice Senior in het team van coach Frans Bauer. Hij stelde zich voor als Frans Biezen, maar boekte in het verleden verschillende successen onder zijn artiestennaam Frank Ashton.

Frank Ashton boeken voor een evenement

Frank Ashton is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Frank Ashton

Frank begon zijn carrière in de groep Les Chruches, waarin ook Henny Vrienten (Doe Maar), John van der Ven (producer van o.a. André Hazes) en Jos van den Dries (VOF de Kunst) speelden. In 1974 werd hij zanger bij Hannie en de Rekels, een voortzetting van het dansorkest Corry en de Rekels.

Soundmixshow

Als solo artiest scoorde Frank Ashton vanaf de jaren ’70 diverse Top-40 successen met onder andere ‘Hé Monique’ (nummer 1), ‘Forget him’ en ‘Lonely Town’ (onder de naam Frank Evans).

De definitieve doorbraak kwam in 1986 toen hij de Soundmixshow van Henny Huisman won met het lied ‘Reno Town’ van Tony Christie. Frank deed mee aan de show deel op aanraden van Willy Alberti, die hem enige tijd eerder in de Shorts of London in Amsterdam had ontdekt. In de jaren die volgden haalde Frank Ashton de hitlijsten met nummers als ‘I still remember the good times’, ‘The roses ain’t growing anymore’ en samen met Mariska van Kolck de top-3 hit ‘Let your sun shine’.

De professionele zangcarrière van Frank Ashton leek in 1997 abrupt te eindigen na een val van een podium met zeer ernstige gevolgen. Enkele jaren van revalidatie later ging hij bij wijze van therapie weer zingen. Met succes! In 2004 maakte Frank Ashton een comeback met het album ‘Latin Lover’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button