Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Frank Anthony boeken

Frank Anthony boeken

Frank Anthony boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Frank Anthony of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Frank Anthony – Inspired By The King !

INSPIRED BY THE KING is de titel van het thema waarmee Frank Anthony meer dan 20 jaar inmiddels met succes live de nationale & internationale podia betreedt. Het mag gezegd worden, Frank Anthony weet als geen ander hoe bijzonder het is om een succesvol Tribute te geven aan Elvis Presley.

Frank Anthony heeft met zijn grote gelijkenis en warme stem het grote publiek in vervoering gebracht en staat hij bekend als Nederlands beste Elvis imitator & look-alike. In vele theaters en op festivals (onder andere De Kleine Komedie, De Oosterpoort, Chasse Theater, LOWLANDS ‘02 & ‘03) heeft hij inmiddels bij het publiek grote indruk achtergelaten.

Als sound- & look-alike verscheen Frank in het televisie programma van Ivo Niehe, “Catherine” (RTL4), Ushi & van Dijk(SBS6) en maar liefst 3x in de TV-commercial van Holland Casino. Frank Anthony is de enige Elvis imitator wereldwijd die samen met JXL de hitsingle van het jaar 2002 -‘A Little Less Conversation’- ten gehore bracht in het programma Stenders Vroeg, Radio3 FM. Naar aanleiding van de 25e sterfdag van The King, 16 augustus 2002, werd er een speciaal concert gegeven tijdens het LOWLANDS festival en 1 jaar later, voorafgaande aan zijn theater tour langs meer dan 20 Nederlandse theaters in 2003/2004, gaf hij opnieuw acte de presente op het prestieuze LOWLANDS festival 2003.

Het seizoen 2004/2005 trad Frank Anthony op met het speciale concert concept ‘Frank Anthony Sings The Gospels Of Elvis’. 35 jaar na dato, op 28 maart 2008, bracht Frank Anthony met een 50-mans orkest The Ultimate Tribute aan Elvis’ “ALOHA FROM HAWAII” concert.

Bij de Nederlandse celebs is Frank Anthony een graag geziene artiest; hij gaf onder andere een spetterende acte de presence op de bruiloft van Reinout Oerlemans & Danielle Overgaag, naast optredens van Trijntje Oosterhuis en Van Velzen.

Een nieuw concept voor 2012 is Frank Anthony met ‘The King & The Guitarman’, waarbij de hits & de gospels van The King unplugged gebracht worden.

The essence of Elvis Presley – A Singer Songwriter’s touch.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button