Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » François Boulangé boeken

François Boulangé boeken

François Boulangé boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor François Boulangé of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Quizzen is HOT. Uw gasten willen tegenwoordig gezamenlijk actief zijn. De grijze cellen laten kraken. En liefst in wedstrijdverband. Daarom rijzen de pubquizzen, popquizzen en partyquizzen als paddenstoelen uit de grond. En met succes. Slappe avonden in de horeca worden ineens de best bezochte; een verplicht bezoek wordt een legendarisch feest; en bedrijfsevenementen worden events waar lang over wordt nagepraat.

François Boulangé is bij vele generaties bekend als Quizmaster no1. 2500 Lingo’s op zijn naam en belangrijke drijvende kracht achter TV programma’s als Tros Triviant, de Sleutels van Ford Boyard, Boggle, de Connaisseur en vele andere. Als het spelelement iemand in het bloed zit, is het wel bij François. Met als specialiteit: het samenstellen en presenteren van De Quiz der Quizzen. Oftewel: Quiz mee met François Boulangé.

François weet als geen ander hoe je vragen moet maken, die mensen leuk vinden om te beantwoorden. En hoe je ze moet presenteren. Desgewenst met behulp van AV presentaties, acteurs, muzikanten. Hij heeft kijk op mensen, bedrijven en organisaties. En waar nodig gaat François de diepte in, met een persoonlijke kennismaking en uitgebreide intake. Zodat hij een op maat gesneden quiz samenstelt, waarbij iedereen zich actief betrokken voelt.

Dat maakt een Quiz met Francois een “gouden onderdeel” van ieder feest, van bruiloft tot lustrum, van verjaardag tot jubileum, maar vooral: elk bedrijfsevenement. Een ludieke manier om serieuze onderwerpen actief bij de doelgroep bewust te maken. Inhoudelijk kwalitatief en toegesneden op de wensen van de klant. En vooral: met de spelletjesgeest en eeuwige aanstekelijke glimlach van dé herkenbare spelkoning: François Boulangé.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button